Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

ST-läkare till Vuxenpsykiatrin Västmanland

Refnr: 20190532

Du som ser en framtid i Västerås som bas med natursköna omgivningar och nära till allt. Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

Arbetsuppgifter

ST i psykiatri är en utbildningstjänst under handledning. Vuxenpsykiatri Västmanland arbetar aktivt för en ännu bättre specialisttjänstgöring och verksamheten har goda resurser. Klinisk tjänstgöring varvas med kurser och andra teoretiska moment för att kunna nå målet att bli specialist. Vi ser positivt på kurser och utbildningar och under din ST-tjänstgöring kommer du att tillsammans med ST-studierektor och din huvudhandledare att lägga upp en genomtänkt plan för kurser, klinisk tjänstgöring och sidotjänstgöringar inklusive rättspsykiatri. Din huvudhandledare följer dig under hela utbildningen och arbetar tillsammans med ST-studierektor för att du ska ha förutsättningar att nå målen. På alla tjänstgöringar får du klinisk handledning.

I arbetsuppgifterna ingår jourtjänstgöring och att handleda AT-läkare, vikarierande underläkare och läkarkandidater.

 

Om arbetsplatsen

Vuxenpsykiatri Västmanlands målsättning är att ha bästa möjliga samarbete mellan akutvård, öppenvård och slutenvård. Verksamheten är uppdelad i tre sektioner:

  • Sektion länsgemensamma resurser (slutenvård och akutmottagning)
  • Sektion öppenvård (regionens vuxenpsykiatriska mottagningar)
  • Sektion beroendevård (beroendemottagning, slutenvård för beroendevård). En tillnyktringsenhet är under planering.

 

Kvalifikationer

Legitimerad läkare. Tidigare arbete inom psykiatri är meriterande. Språkkunskaper motsvarande EU’s nivå C2 krävs för den som inte har godkänt betyg i svenska från svenskt gymnasieprogram. Vi arbetar för att anställa kompetenta ST läkare som vill bygga en framtid inom region Västmanland

Vi söker dig med god samarbetsförmåga med kollegor och andra medarbetare och med god förmåga och stort intresse av att möta våra patienter på ett konstruktivt och samtidigt respektfullt sätt. Självklart vill du fortsätta att hela tiden utvecklas kunskapsmässigt. Vi värdesätter också att du bidrar till att förbättra vår verksamhet.

 

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, provanställning 6 månader tillämpas. Anställningsintervjuer planeras äga rum 190919. Tillträde efter överenskommelse men vi ser gärna att du om möjligt tillträder under hösten och deltar i klinikens introduktionsvecka v. 48.

Lön enligt överenskommelse. Region Västmanland har konkurrensmässiga löner och här kan du kombinera karriär och familjeliv!

 

Välkommen med din ansökan senast 1 september 2019.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Utdrag från polisens belastningsregister kommer att begäras vid en eventuell anställning

Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se, för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Kontaktpersoner

Boel Gustafsson
Chef för ST-läkare och vikarierande underläkare
vxl 021- 17 30 00
boel.hiltonbrown.gustafsson@regionvastmanland.se

Karin Carlsson
Läkarföreningen
vxl 021- 17 30 00
karin.carlsson@regionvastmanland.se

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor