Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

ST-läkare till Urologkliniken Västmanlands sjukhus Västerås

Refnr: 20181030

 

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

Vi tilldelades förstapris för bästa ST- utbildning 2014!

Urologkliniken i Västerås står som värd för Urologidagarna 2019.

 

Om arbetsplatsen

Urologikliniken, Västmanlands sjukhus Västerås, är en fristående klinik som har det övergripande ansvaret för all specialiserad urologi för Västmanland med ett befolkningsunderlag på ca 270.000. 

Kliniken förfogar över en egen vårdavdelning om 18 vårdplatser där 5 av dessa vårdplatser disponeras av ÖNH-patienter. På vårdavdelningen har vi dygnetruntverksamhet.

Vid mottagningen i Västerås sker högspecialiserad öppenvårdsurologi inklusive ESVL och urodynamiska utredningar. Vi bedriver även mottagningsverksamhet i Köping och Fagersta. Kliniken har en egen bakjourslinje. 

Vi bedriver bred urologi med öppen teknik samt robotkirurgi i Västerås. I Köping utförs dagkirurgiska operationer.

Urologikliniken består idag av 60 engagerade medarbetare som erbjuder en kvalitativ och professionell vård. För närvarande är vi sex överläkare, tre specialister, tre ST-läkare samt en underläkare.

 

Kvalifikationer

Svensk läkarlegitimation samt fullgjord AT är ett krav.

Vi ser gärna att du har ett stort intresse för utvecklings- och kvalitetsarbete. Tidigare arbete på urologklinik, erfarenheter och fördjupade kunskaper inom urologi samt forskningsintresse eller tidigare forskningsarbete/erfarenhet är meriterande.

Du har en hög anpassningsförmåga för olika omständigheter samt hög stresstolerans, vilket gör att du kan agera i stressade situationer utan att tappa fokus. Din samarbetsförmåga är hög och du kan lyssna, kommunicera och lösa konflikter på ett konstruktivt sätt. Du är en naturlig lagspelare och sätter stort värde på att vara en del av en grupp med hög målsättning. Du är tydlig i din kommunikation och säkerställer att förväntningarna är klara för alla berörda parter. 

Svenska språket behärskar du väl i både tal och skrift.

 

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning. Heltid och tillträde efter överenskommelse.

 

Välkommen med din ansökan senast 28 februari 2019.

 

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov. Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Kontaktpersoner

Sari Stenius
Verksamhetschef
021-17 69 32

Mats Stenberg
Läkarföreningen
021-17 51 40

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor