Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

ST-läkare till Ögonkliniken, Västerås

Refnr: 20190553

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.


Arbetsuppgifter

På Ögonkliniken Västmanland arbetar 16 läkare varav 10 specialister och 6 läkare under ST-utbildning, då flera av klinikens ST-läkare nu är färdiga specialister behöver kliniken fylla på med nya ST-läkare. Varje ST-läkare får redan från början en utsedd handledare med godkänd handledarutbildning. ST-läkarna har tillgång till en disputerad ögonläkare som ansvarar för handledning vid vetenskapliga arbeten och kvalitetsförbättringsarbeten. Sidoutbildning sker i normalfallet i Örebro.

I Stora drag omfattar utbildningstiden;

-  Klinisk tjänstgöring under handledning
-  Eget patientarbete
-  Sidoutbildning förlagd till universitetsklinik (randning)
-  Deltagande i jourverksamhet Deltagande i utbildningsnätverk, såväl externa som interna
-  Diverse kurser

Om arbetsplatsen

Ögonkliniken är länsövergripande och innefattar enheter i Västerås, Köping, Sala och Fagersta. Den största delen av verksamheten är förlagd till Västmanlands sjukhus Västerås. På klinikens operationsavdelning bedrivs kataraktkirurgi, glaukomkirurgi, avancerade strabismoperationer och plastikoperationer samt, i viss mån, även vitreoretinal kirurgi. Kliniken är välutrustad med exempelvis argonlaser, laser för YAG och SLT, OCT, ultraljudsapparat och Pentacam. Vi utför även
PDT-behandlingar, anti-VEGF-behandlingar och cross-linking.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad läkare. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom ögonsjukdomar samt forskningserfarenhet. Du måste kunna kommunicera och göra dig förstådd i tal och skrift på svenska språket. Kunskap i Cosmic är meriterande samt intresse för teknik och teknisk utrustning.
Vi ser att du är lugn och kontrollerad i din yrkesroll. Du är noggrann, gör korrekta avvägningar och prioriteringar. Du kommunicerar på ett tydligt sätt och uttrycker en positiv attityd till ditt arbete. Som person har du lätt för att samarbeta med andra människor och anpassar dig till nya omständigheter.

Anställningsvillkor

Tillsvidare anställning, heltid. Provanställning på sex månader kan komma att tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse.


Välkommen med din ansökan senast 15 december 2019


Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida http://www.jiv.se/ för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Kontaktpersoner

Mats Rosén
Verksamhetschef
021-17 38 65
Bahareh Farkhondeh
Överläkare, Studierektor
021-17 63 96
Mats Stenberg
Läkarföreningen
vxl 021-17 30 00

Liknande tjänster

Ort

Tjänster

Tjänst Ort Publiceringsdatum

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor