Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

ST-läkare till Barn- och ungdomspsykiatrin, Region Västmanland

Refnr: 20180904

Vi söker dig som vill jobba inom en väl fungerande Barn- och ungdomspsykiatri med korta beslutsvägar och goda förutsättningar för att vara med och påverka den framtida utvecklingen. Läkarbemanningen är god. Idag har vi sex ST-läkare och tio specialistläkare fast anställda inom BUP.

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.


Arbetsuppgifter

Som ST-läkare kommer du ha omväxlande arbetsuppgifter inom både sluten- och öppenvård. Du kommer att kunna påverka och få en bredd i dina arbetsuppgifter och du blir snabbt en medarbetare i teamet. Du får ta ansvar och ges stöd i en god balans. I tjänsten ingår även primärjour på vår akutmottagning. Du kommer även att medverka i klinikens verksamhets- och kvalitetsutveckling.


Om arbetsplatsen

Region Västmanland är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. 

Vi ser utbildning och handledning som en förutsättning för att kunna bedriva specialiserad vård med hög kvalité och har därför en generös inställning till fortbildning. Utrymme skapas för deltagande i bl a den årliga BUP Kongressen. Möjlighet till subventionerad egenterapi på arbetstid ges. Studietid är en självklarhet hos oss. Vi är anslutna till Metiskansliet i Stockholm där kurser för A och B mål erbjuds. Vi ordnar viss fortbildning regionalt för fast anställda läkare hos oss.

Barn- och ungdomspsykiatrin i Västmanland är en specialistverksamhet som erbjuder kvalificerad bedömning, utredning och behandling. Verksamheten vilar på en tvärvetenskaplig grund. Arbetet sker i team och den yrkesspecifika kunskapen är av stor betydelse. Kliniken har fyra öppenvårdsmottagningar placerade i Västerås, Köping, Sala och Fagersta samt akutmottagning och vårdavdelning heldygnsvård med fem vårdplatser.

På kliniken har vi utöver vanligt mottagningsarbete med familjesamtal och individuella samtal också DBT-team, ätstörningsenhet samt olika gruppverksamheter exempelvis Strategiutbildning och anhöriggrupper. Vi har ett nära samarbete med vuxenpsykiatri, habilitering och primärvård som ingår i samma förvaltning som BUP. I länet finns en första linjen vård för psykisk ohälsa hos barn och unga, Barn- och ungdomshälsan, som är kopplad till primärvården. Samverkan sker också med andra inrättningar utanför vår egen verksamhet såsom skola, socialtjänst och barnklinik. Vi bedriver även forskningsprojekt i samarbete med CKF, centrum för klinisk forskning.


Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad läkare med behörighet att arbeta inom svensk sjukvård. Det krävs även att du har kunskaper i svenska lägst motsvarande nivå C1 enligt Europarådets nivåskala.

Du ska ha ett intresse och en förmåga att möta patienter och anhöriga i svåra situationer. Du har ett professionellt förhållningssätt, är flexibel och har god samarbetsförmåga med övriga arbetskamrater. Du har lätt att skapa kontakter, är kommunikativ och empatisk. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.


Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse.

Antal platser: 1

Välkommen med din ansökan senast 10 december 2018.

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju.

Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Utdrag från polisens belastningsregister kommer att begäras vid en eventuell anställning

Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se, för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Kontaktpersoner

Charlotte Suvero
Läkarchef
021-17 39 61

Kristin Carlström Dahllöf
Facklig representant
kristin.dahllof@regionvastmanland.se

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor