Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

ST-läkare i allmänmedicin till Norberg vårdcentral

Refnr: 20180293

UTBILDNINGSTJÄNST I ALLMÄNMEDICIN MED PROFILERING MOT AKUT/GLESBYGDSMEDICIN

 

Arbetsbeskrivning

Den lilla vårdcentralens format ställer krav på:

  • god samverkan både internt och externt,
  • flexibilitet,
  • samt förmåga att hantera akuta situationer.

I dina arbetsuppgifter ingår såväl planerad mottagning som akutflödesmottagning. Handledningen ger det stöd som behövs för att känna trygghet och att växa i rollen. Du kommer att arbeta såväl självständigt som i team med övriga personalkategorier på vårdcentralen. Förbättringsarbete ingår som en viktig del i det dagliga arbetet.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad läkare och meriterande är tidigare erfarenhet av primärvård. Du behärskar svenska språket i såväl tal som skrift och ytterligare språkkunskaper ser vi som en tillgång. Du har grundläggande datakunskaper och gärna erfarenhet av journalsystemet Cosmic.

Du har en personlig mognad som innebär att du är stabil och trygg i din profession och ser människan du möter ur dennes perspektiv med en empatisk känsla. Då vi är en liten enhet ska du ha lätt för att anpassa dig till nya omständigheter då allt kan hända. Medarbetarna på Norbergs vårdcentral arbetar nära tillsammans och din goda förmåga att samarbeta och kommunicera med andra uppskattas.

 

Om arbetsplatsen

Norberg vårdcentral hör till resultatområde Primärvård som finns inom förvaltningen för primärvård, psykiatri och habiliteringsverksamhet. Region Västmanlands egna vårdcentraler och verksamheter finns på flera orter i länet. Vi erbjuder primärvård med hög tillgänglighet och kvalitet. Vi satsar på utveckling av digitala verktyg för att öka tillgängligheten för våra medborgare och för att effektivisera arbetet på våra arbetsplatser. Vi anser att alla ska få vård av samma goda kvalitet och vi arbetar med gemensamma mål för att förbättra för våra patienter.

Norberg vårdcentral är centralt belägen i Norberg och i direkt anslutning till vårdcentralen finns parkeringsplatser. Närheten till Fagersta och Avesta gynnar pendlare, både resor med bil och kollektivtrafik.

På enheten arbetar totalt 23 medarbetare och vi ansvarar för cirka 5400 listade patienter. Hos oss finns en samlad kompetens bestående av olika yrkeskategorier. Här finns diabetes- och astma/kolmottagning där distriktssköterskor/sjuksköterskor ansvarar. Här finns också läkare, undersköterskor, fysioterapeut, arbetsterapeut, dietist, barnmorska, BVC-sköterskor, medicinska sekreterare, kurator och en rehab-koordinator. All vår samlade kompetens gör att vi kan erbjuda våra patienter ett professionellt omhändertagande och gott bemötande. Vi är den lilla vårdcentralen med det stora hjärtat.

 

Norberg vårdcentral erbjuder dig

  • Stimulerande arbetsuppgifter på en arbetsplats som präglas av öppenhet.
  • En arbetsplats där du får vara en del av vårdcentralens utveckling.
  • Hjälp och stöd i din yrkesroll av handledare, chefer och kollegor.
  • Ett nytt handledningskoncept för ST-läkare.
  • Individuell konsultation hos Regionens pensionshandläggare för pensionsplanering.
  • En trygg anställning med fördelaktiga personalförmåner, läs mer här: https://regionvastmanland.se/jobba-med-oss/dina-formaner/

 

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, heltid, arbetstid dagtid måndag till fredag. Tillträde efter överenskommelse.

 

Välkommen med din ansökan senast 11 april 2018!

 

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt!

Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju.

Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. 

 

Kontaktpersoner

Eva Brunström
Verksamhetschef
072-145 97 58

Jan Gräsberg
Handledande läkare
0223-471 20

Hanna Amberntsson
Läkarföreningen
021-17 51 40

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor