ST-läkare i allmänmedicin till Kolsva vårdcentral

Refnr: 20180292

UTBILDNINGSTJÄNST I ALLMÄNMEDICIN

Arbetsbeskrivning

Kolsva vårdcentral har ett uttalat utbildningsfokus och handledningen ger det stöd som behövs för att du ska känna trygghet och att växa i rollen. Den lilla vårdcentralens format ställer krav på god samverkan både intern och externt samt flexibilitet. Du kommer att arbeta såväl självständigt som i team med övriga personalkategorier på vårdcentralen. Förbättringsarbete ingår som en viktig del i det dagliga arbetet.

Vi söker dig som är legitimerad läkare och meriterande är tidigare erfarenhet av primärvård. Du behärskar svenska språket i såväl tal som skrift och ytterligare språkkunskaper ser vi som en tillgång. Du har grundläggande datakunskaper och gärna erfarenhet av journalsystemet Cosmic.

Som person är du stabil och trygg och ser människan du möter ur dennes perspektiv med en empatisk känsla. Du är engagerad, samarbetar och kommunicerar väl med andra. Då vi är en liten enhet ska du ha lätt för att anpassa dig till nya omständigheter då allt kan hända.

Kolsva vårdcentral hör till resultatområde Primärvård som finns inom förvaltningen för primärvård, psykiatri och habiliteringsverksamhet. Region Västmanlands egna vårdcentraler och verksamheter finns på flera orter i länet. Vi erbjuder primärvård med hög tillgänglighet och kvalitet. Vi satsar på utveckling av digitala verktyg för att öka tillgängligheten för våra medborgare och för att effektivisera arbetet på våra arbetsplatser. Vi anser att alla ska få vård av samma goda kvalitet och vi arbetar med gemensamma mål för att förbättra för våra patienter.

Kolsva vårdcentral är centralt belägen i Kolsva med närhet till vackra omgivningar och i direkt anslutning till vårdcentralen finns parkeringsplatser. Närheten till Köping gynnar pendlare, både resor med bil och kollektivtrafik. På enheten finns ca 16 medarbetare och vi ansvarar för drygt 4200 listade patienter. Då samtliga yrkeskategorier är samlade i samma byggnad gör det oss till en kunnig och attraktiv enhet. Med öppenhet och harmoni ger vi tillsammans vård med hög kvalitét i livets alla skeden.

Kolsva vårdcentral erbjuder dig

• Stimulerande arbetsuppgifter på en arbetsplats med bred kunskap.
  • En arbetsplats där du får vara en del av vårdcentralens utveckling.
  • Hjälp och stöd i din yrkesroll av handledare, chefer och kollegor.
  • Ett nytt handledningskoncept för ST-läkare.
  • Individuell konsultation hos Regionens pensionshandläggare för pensionsplanering.
  • En trygg anställning med fördelaktiga personalförmåner, läs mer här: https://regionvastmanland.se/jobba-med-oss/dina-formaner/

Tillsvidareanställning, heltid, arbetstid dagtid måndag till fredag. Tillträde efter överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast 11 april 2018!

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt!

Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju.

Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Margareta Gustafsson
Verksamhetschef