Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Specialistläkare/Överläkare Västmanlands sjukhus Köping/Fagersta

Refnr: 20200825

 

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

Medicinkliniken Köping/Fagersta söker Specialistläkare/Överläkare inom internmedicin eller geriatrik med huvudsaklig arbetsort Fagersta.

Västmanlands sjukhus Fagersta är närsjukhus för norra Västmanland med kommunerna Fagersta, Skinnskatteberg och Norberg som huvudsakligt upptagningsområde och ett befolkningsunderlag på ca 23000.

 

Om arbetsplatsen

Medicinkliniken består av medicinmottagning, rehabenhet och närsjukvårdsavdelning/AH-team. Medicinmottagningen bedriver idag öppenvårdsmottagning inom allmän internmedicin med tyngdpunkt på de vanligast förekommande sjukdomarna i befolkningen såsom diabetes, hjärt- och kärlsjukdomar samt dagmedicinsk verksamhet på uppdrag från egen klinik och övriga kliniker i länet. Vårdavdelningen har 16 slutenvårdsplatser och tar emot patienter för fortsatt slutenvård från länets övriga kliniker, eget AH-team och direktinläggning av kända medicinskt stabila patienter. Rehabenheten bedriver verksamhet i öppen och sluten vård.

Region Västmanland vill utveckla den nära vården i norra Västmanland med den verksamhet som nu bedrivs vid sjukhuset i Fagersta som bas.
I ett första steg kommer utveckling av befintligt AH-team ske till mobil verksamhet inkluderande vuxna med komplext somatiskt vårdbehov oavsett diagnos. Detta kommer att ske genom samarbete med primärvård och kommuner i området.

Med den utvecklade mobila verksamheten som nav är tanken att i högre omfattning kunna ta hand om målgruppens totala sjukvårdsbehov i närområdet genom ett mer kontrollerat nyttjande av primärvård, basal hemsjukvård, specialiserad hemsjukvård i hemmet samt specialistsvårdsmottagningar, behandlingsenhet och vårdavdelning på närsjukhuset med individens behov i fokus.

Läs mer om sjukhuset i Fagersta här.

 

Arbetsuppgifter

Arbetet innebär specialistläkaransvar för vårdavdelning, läkararbete i mobilt team och mottagningsarbete utifrån din kompetensprofil.

Du bör ha breda medicinska kunskaper och vara intresserad av samverkan med andra vårdgivare för att åstadkomma bra vård med individfokus. Lämplig sökande kommer också att involveras i verksamhetens utvecklingsarbete.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad läkare och har specialistkompetens inom allmän internmedicin och som vill vara med att driva och utveckla vår verksamhet. Det är meriterande med subspecialisering.

Du är empatisk med god kommunikationsförmåga avseende både patienter och arbetskamrater och kan uppvisa ett lugn i pressade situationer. Du är ansvarstagande och väl medveten om mål och kvalitet. Arbetsuppgifterna kräver att du behärskar det svenska språket fullt ut i både tal och skrift.

Det är meriterande med kunskaper i Cosmic.

 

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, heltid. Tillträde efter överenskommelse.

 

Välkommen med din ansökan senast 14 februari 2021.

 

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt!

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. 

Titta gärna på vår informationsfilm Region Västmanland

 

Kontaktpersoner

Johan Saaw
Verksamhetschef Västmanlands sjukhus Köping/Fagersta
0221-26 704
Mirka Kwiatkowska
Läkarföreningen
021-17 30 00 (växel)

Liknande tjänster

Ort
Tjänster

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor