Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Specialistläkare/Överläkare till Reumatologkliniken Västmanlands sjukhus Västerås

Refnr: 20200641

 

 

Verksamhet

Reumatologkliniken har ett regionövergripande ansvar för utredning och behandling av patienter med autoimmuna led- och bindvävssjukdomar. Verksamheten bedrivs främst via öppenvården, reumatologmottagningen på Västmanlands sjukhus i Västerås. Vi har även tillgång till 2-3 slutenvårdsplatser, dagvårdsplatser och 6 platser för infusionsbehandlingar. Kliniken har dessutom en välfungerande rehabenhet som består av arbetsterapi och sjukgymnastik som utöver dagvårdsrehabilitering ingår i teamarbetet såväl inom sluten- som öppenvården. Reumatologkliniken fick arbetsmiljöpriset Solrosen 2019, Regionens bästa arbetsplats.

Vi är 6 överläkare, 1 specialistläkare och 3 ST-läkare.

 

Kvalifikationer

Leg läkare med specialistkompetens i reumatologi. Vi söker nu en specialistläkare för att balansera och säkra framtidens kompetensförsörjning. Vi ser gärna att du har goda reumatologiska erfarenheter samt fleråriga erfarenheter om behandling med biologiska läkemedel. Att du behärskar svenska språket väl i både tal och skrift. Att du värdesätter kvalitetsarbete och har god vana med registrering av patienter i Svenska Reumatologis kvalitetsregister. Du är närvarande, ansvarstagande, flexibel, lojal, arbetar effektivt, värdesätter patientarbete och bidrar till fortsatt god arbetsmiljö och verksamhetsutveckling.

 

Anställningsvillkor

Heltid eller deltid. Tillträde efter överenskommelse.

 

Välkommen med din ansökan senast 20 december 2020

 

Intervjuer kan ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan! Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

Kontaktpersoner

Milad Rizk
Verksamhetschef Reumatologkliniken
0721-53 04 83
milad.rizk@regionvastmanland.se
Joanna Bergh
Läkarföreningen
021-17 51 40

Liknande tjänster

Ort
Tjänster
Tjänst Ort Publiceringsdatum
Överläkare till Barn- och ungdomspsykiatrin Västerås 2020-12-02
Specialistläkare inom lungmedicin Västerås 2020-11-18

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor