Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Specialistläkare/Överläkare till Ortopedkliniken Region Västmanland

Refnr: 20210100

Ortopedkliniken i Västmanland är en av få kliniker i landet som omhändertar alla diagnosgrupper. Kliniken är i en spännande utvecklingsfas och söker nu specialist/överläkare inom fotkirurgi till öppenvårdssektionen. 

Vi bedriver sjukvård/operationsverksamhet på två olika sjukhus, Västerås och Köping med fina pendlingsmöjligheter

 

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill vara en del av en modern ortopedisk klinik med hög kompetens. Du kommer att arbeta i ett välfungerande team med representanter från alla yrkesgrupper.

Vi hanterar i princip all såväl ortopedisk traumatologi som planerad öppen- och slutenvårdsverksamhet. Denna tjänst kommer vara inom öppenvård med inriktning fotkirurgi. Som läkare på vår klinik ingår du även i klinikens jourverksamhet.

 

Om Arbetsplatsen

Vi arbetar för att vår arbetsplats ska vara ett föredöme inom framtidens offentliga vård. Vi är stolta över den uppmärksamhet som vi har fått i olika medier för vårt nytänkande kring framgångsrikt patientomhändertagande. Ortopedkliniken i Västmanland har ansvaret för den ortopediska vården i hela länet. Många i läkarkollegiet arbetar såväl i Västerås som i Köping. Kliniken är subspecialiserad och möjlighet finns att arbeta inom en eller flera sektioner.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är specialistläkare/överläkare med erfarenhet inom fotkirurgi. Forskningsintresse är meriterande. Svenska språket behärskar du väl i både tal och skrift.

För att trivas hos oss ser vi att du tycker om att samarbeta i team och vill ha ett arbete med stort fokus på patientbemötande.
Vi ser att du är en glad och positiv person med förmåga att ta initiativ och hitta lösningar. Du underhåller kontinuerligt din specialistkunskap och trivs med att vara en kunskapsresurs för andra.

 

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, heltid. Tillträde efter överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast 21 mars, 2021. Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

 

 

 

 

 

Kontaktpersoner

Michael Jacobsen
Sektionschef öppenvård
vxl 021-17 30 00
michael.jacobsen@regionvastmanland.se
Per-Otto Olsson
Verksamhetschef
vxl 021-17 30 00
Pär Blomquist
Läkarföreningen
vxl 021-17 30 00
par.blomquist@regionvastmanland.se

Liknande tjänster

Ort
Tjänster

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor