Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Specialistläkare/Överläkare med erfarenhet inom trauma

Refnr: 20190244

 

Vill du arbeta med frakturkirurgi?

Vi på traumasektionen söker dig som vill vara del av en fantastisk personalstyrka med stor arbetsglädje och som vill arbeta på en enhet som ligger framkant inom ortopedisk vård!

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill vara del av ett modernt ortopediskt traumateam med hög kompetens. Du kommer att arbeta i ett välfungerande team med akutvårdsavdelning, kollegor och mottagningspersonal. Vi hanterar i princip all ortopedisk traumatologi och utför cirka 4000 operationer per år. Som läkare på vår traumasektion ingår du även i klinikens joursystem. På traumasektionen sker det ständiga förbättringar och en kontinuerlig fortbildning tillgodoses.

 

Om arbetsplatsen

Vi arbetar för att vår arbetsplats ska vara ett föredöme inom framtidens offentliga vård. Vi är exempelvis en av fyra enheter som Socialstyrelsen har i sin interaktiva utbildning inom digital verksamhetsutveckling i vården. Vi är även stolta över den uppmärksamhet som vi har fått i olika medier för vårt nytänkande kring framgångsrikt patientomhändertagande. Som medarbetare hos oss är du betydelsefull och vi ser fram emot att få just dig som kollega till oss. Vi är en del av Ortopedkliniken i Västmanland som har ansvaret för den ortopediska vården i hela länet.

Vill du läsa mer om vårt arbete eller är nyfiken på hur det är att arbeta hos oss?

Titta närmare här(länk) eller ta en kontakt med oss om du är intresserad.

Vi erbjuder dig:

  • Arbete i en positiv verksamhet som ligger i framkant inom ortopedisk vård

  • Möjlighet att arbeta i ett fantastiskt och tryggt team med bra samarbete

  • Ett varierat arbete med stort fokus på patientbemötande

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är specilistläkare med några års erfarenhet inom trauma och med bakjourskompetens. 

Du har en hög anpassningsförmåga för olika omständigheter samt hög stresstolerans, vilket gör att du kan agera i stressade situationer utan att tappa fokus. Du är tydlig i din kommunikation och säkerställer att förväntningarna är klara för alla berörda parter. För att trivas hos oss ser vi att du tycker om att samarbeta i team och vill ha ett arbete där du lägger stor vikt patientbemötande. Vi ser att du är en glad och positiv person med förmåga att ta initiativ och hitta lösningar. Du underhåller kontinuerligt din specialistkunskap och fungerar som en kunskapsresurs för andra. Forskningsintresse meriteras högt. Svenska språket behärskar du väl i både tal och skrift.

Ser du det också som spännande att arbeta strukturerat och metodiskt i situationer som ibland utmanar ditt fokus kan det här vara det perfekta jobbet för dig.

 

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, heltid. Tillträde efter överenskommelse.

 

Välkommen med din ansökan senast 1 maj 2019.

 

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se, för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Kontaktpersoner

Martin Andersson
Verksamhetschef
021-17 35 84

Matthias Fassbender
Sektionschef
021-17 30 00 vxl

Saman Abdulkareem
Läkarföreningen
021-17 30 00 vxl

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor