Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Specialistläkare/Överläkare inom anestesi- och intensivvård till Operationskliniken

Refnr: 20181012

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

Ansök senast 28 februari.

 

Vi behöver nu Specialistläkare/Överläkare för anestesi- och intensivvård till Operationskliniken där vi:

  • utför ca 15 000 operationer per år, barnanestesi från sex månaders ålder
  • har cirka 850 vårdtillfällen per år på IVA
  • har cirka 3000 förlossningar per år
  • har en väl fungerande traumaorganisation

Västerås ligger bra till geografiskt med restid på knappt en timme från Uppsala, Örebro och Stockholm.

 

Om arbetsplatsen

På Operationskliniken Västmanland arbetar 31 anestesiologer varav för närvarande 11 ST-läkare. Kliniken är länsövergripande. Verksamheten i Västerås innefattar utöver operationsavdelning även en intensivvårdsavdelning med nio platser och en smärtmottagning. Det finns även en dagkirurgisk enhet i Köping. Totalt finns ca 23 operationssalar på kliniken och verksamheten har en stor bredd.  Här utförs inneliggande och dagkirurgisk bukkirurgi, robotkirurgi och kärlkirurgi. Det finns en omfattande ortopedisk verksamhet liksom urologi, ÖNH och gynekologi inklusive obstetrik.

 

Kvalifikationer

Legitimerad läkare med specialistexamen inom anestesi- och intensivvård. Du har en hög anpassningsförmåga för olika omständigheter samt hög stresstolerans, vilket gör att du kan agera i stressade situationer utan att tappa fokus. Din samarbetsförmåga är hög och du kan lyssna, kommunicera och lösa konflikter på ett konstruktivt sätt. Du är en naturlig lagspelare och sätter stort värde i att vara en del av en grupp med hög målsättning. Du är tydlig i din kommunikation och säkerställer att förväntningarna är klara för alla berörda parter. Du underhåller kontinuerligt din specialistkunskap och fungerar som en kunskapsresurs för andra. Forskningsintresse meriteras högt. Svenska språket behärskar du väl i både tal och skrift.

 

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, heltid. Tillträde efter överenskommelse.

 

Välkommen med din ansökan senast 28 februari 2019.

 

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov. Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Kontaktpersoner

Håkan Scheer
Verksamhetschef
021-17 48 59
hakan.scheer@regionvastmanland.se

Makibi Cronstrand
Överläkare
vxl 021-17 30 00

Jonas Landström
Läkarföreningen
vxl 021-17 30 00

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor