Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Specialistläkare till Öron-, Näsa-, Halskliniken

Refnr: 20180304

Att arbeta inom Öron-Näs-Hals innebär en möjlighet att arbeta inom en av sjukvårdens bredaste specialiteter. Våra patienter kommer från alla åldersgrupper i hela Västmanland och de söker vård för både akuta tillstånd och planerade besök.

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 

Arbetsuppgifter

Vi arbetar med patienter inom såväl sluten- som öppenvård och samarbetar inom sjukhuset främst med IVA och akutmottagningen. ÖNH-kliniken är en del av sjukhusets traumateam. Samarbete med universitetssjukhusen är också en viktig del av vårt arbete.

En viktig del av dina uppdrag på kliniken är att handleda underläkare med deras arbetsuppgifter på både mottagning och operation liksom handledning av våra ST-läkare.

Ansvaret för hela befolkningen gör att dagjour och beredskapsjour på nätter och helger ingår som en del av arbetet. Detta gör att du kommer att vara antingen primärjour eller bakjour nattetid och konsultläkare dagtid beroende på din kunskapsnivå och tidigare erfarenhet.


Om arbetsplatsen

Öron-Näs-Halskliniken är länsövergripande med Västerås som bas. På Öron-Näs-Halskliniken Västmanland arbetar tolv specialister varav två audiologer och en foniatriker. På kliniken finns disputerade ÖNH-läkare och kliniken har ett bra samarbete med Centrum för klinisk forskning. Idag har vi fem läkare under ST-utbildning.

Inom kliniken finns också hörselenheten samt sjukhusets allergimottagning för vuxna. Vi har stor mottagningsverksamhet och tillgång till egen poliklinisk operationsavdelning där vi utför bland annat hudcancerkirurgi. Större operativa ingrepp som benign och malign mjukdelskirurgi, näs- och bihålekirurgi samt öronkirurgi görs på centraloperation.


Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad läkare med specialistkompetens inom Öron-, Näsa-, Hals. Vi ser gärna att du har god erfarenhet och självständighet inom specialistområdet. Vi söker dig som är trygg, stabil och med självinsikt. Du är tydlig i din kommunikation gentemot andra och är mån om att säkerställa att budskap når fram och att förväntningar blir klara. Du underhåller kontinuerligt din specialistkompetens och du delar gärna med dig till andra.   


Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning. Heltid, jour- och beredskap ingår i tjänsten.
Tillträde enligt överenskommelse.


Välkommen med din ansökan senast 9 maj 2018!

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju. Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Kontaktpersoner

Anders Östling
Verksamhetschef för ÖNH-kliniken
021-173030

Gabriella Kecskés
Kontaktperson för Läkarföreningen
021-173987

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor