Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Specialistläkare i geriatrik till medicinkliniken i Sala

Refnr: 20190654

Är du en självgående kliniker som stimuleras av sjukvård i det lilla formatet, med korta beslutsvägar och stora möjligheter att påverka utvecklingen av vården och din arbetsplats? Då en av våra specialistläkare inom en framtid kommer att gå i pension så ligger vi nu steget före och förstärker med ytterligare en specialist i geriatrik. Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

Är det dig vi söker? Lämna din intresseanmälan här så kontaktar vi dig. (Ej via ansökningsknappen)


Arbetsuppgifter

Söker du ett stimulerande arbete på en arbetsplats där du har stort inflytande över verksamhetens utformning? Utöver detta så erbjuder vi på medicinkliniken i Sala jourfrihet, möjlighet att jobba deltid, bra sekreterarstöd och individuell löneutveckling.

Dina arbetsuppgifter som geriatriker kommer i huvudsak omfatta avdelningsarbete. Rond/stöd till särskilda boenden samt arbete i den avancerade hemsjukvården kan också förekomma. Vårdavdelningen har 18 vårdplatser och har ett brett uppdrag där huvuddelen av patienterna vårdas efter stroke och ortopedisk kirurgi. Vi vårdar även patienter i palliativ skede oavsett diagnos. Ca 30% utgörs av direktinläggningar från AH-team och primärvården av patienter som är för sjuka för att vårdas hemma eller på ett kommunalt boende, men inte behöver den högspecialiserade vårdens resurser. Det handlar exempelvis om hjärtsviktspatienter i behov av urvätskning och äldre patienter med infektioner i behov av inneliggande behandling. 

Den avancerade hemsjukvården består av ett team med läkare, sjuksköterskor och paramedicinsk personal. Patienter med cancersjukdom är fortsatt den största gruppen men vi tar också emot allt fler med icke-maligna sjukdomar som exempelvis grav hjärtsvikt och KOL.

Verksamheten befinner sig i en spännande utvecklingsfas och vi står inför att bygga en helt ny sjukhusbyggnad. Kliniken arbetar också aktivt för att nyttja ny teknik i vårdarbetet. Du har stora möjligheter att själv påverka utvecklingen av verksamheten. Vi är en stabil arbetsgrupp med ett öppet arbetsklimat och korta beslutsvägar. Hos oss erbjuder vi dig stimulerande och meningsfulla arbetsuppgifter på en arbetsplats med god arbetsmiljö och möjlighet till delaktighet, inflytande, lärande och utveckling.

På kliniken finns i dagsläget läkare med inriktning kardiologi, gastroenterologi, endokrinologi, neurologi, psykiatri, geriatrik samt onkologi.


Kvalifikationer

Vi söker dig med svensk läkarlegitimation och specialistkompetens inom geriatrik. Diplomering inom palliativ medicin är meriterande. Erfarenhet från tidigare arbete inom avancerad hemsjukvård och palliativ vård är något vi värdesätter. Du har goda kunskaper i svenska men talar du fler språk är det meriterande. 

Vi ser att du är trygg i din roll som läkare och har förmågan att se varje patients individuella behov. En del av arbetet innefattar stöd och samtal varför du behöver vara kommunikativ och ha en god förmåga att möta människor i livets olika skeden. Du är en bred och självgående kliniker som stimuleras av sjukvård i det lilla formatet, med korta beslutsvägar och du kommer ha stora möjligheter att påverka utvecklingen av vården och din arbetsplats. Empatisk förmåga, gott omdöme, samarbetsförmåga och förmåga att prioritera är personliga egenskaper vi värdesätter.


Anställningsvillkor

Tillsvidare, heltid. Det finns stora möjligheter att anpassa arbetstider och att arbeta deltid om så önskas.
Arbetet bedrivs dagtid vardagar. Deltagande i palliativ bakjoursverksamhet kan eventuellt ingå om så önskas. Tillträde enligt överenskommelse.

Tycker du att det låter intressant?

Lämna din intresseanmälan senast 27 oktober 2019 så kontaktar vi dig.
CV och personligt brev kan du komplettera med senare.


Intresseanmälan (OBS, Använd ej ansökningsknappen längs ner.)


Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

 

Kontaktpersoner

Andreas Ranhem
Verksamhetschef
072-154 15 95
andreas.ranhem@regionvastmanland.se

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor