Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Specialist eller Legitimerad underläkare till Rehabiliteringsmedicinska kliniken, Västerås

Refnr: 20200083

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.


Arbetsplatsen

Rehabiliteringsmedicinska kliniken har ett länsövergripande rehabiliteringsansvar på specialistnivå för individer i arbetsför ålder med förvärvade skador eller sjukdomar i centrala och perifera nervsystemet (stroke, traumatiska hjärnskador, sjukdomar eller skador i ryggmärgen samt kroniska neurologiska sjukdomar). Verksamheten bedrivs processinriktat i specialiserade multidisciplinära team i sluten- och öppenvård. Slutenvården har 9 vårdplatser på delad vårdavdelning med Geriatriska kliniken.

Öppenvården består av Hjärnskadeteam, Spinalskadeteam och Tonusteam. Dessutom finns ett Externt stroketeam inkluderande konsultläkare.


Arbetsuppgifter

Klinisk tjänstgöring som specialistläkare/leg läkare inom klinikens verksamhetsområden. Två överläkare, en specialistläkare och en ST-läkare arbetar i nära kollegial samverkan och ansvarar för handledning.


Kvalifikationer

Specialist alternativt legitimerad läkare med intresse för rehabiliteringsmedicinska specialiteten och arbete i team. Goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift är en förutsättning. Viktiga personliga egenskaper är ett gott omdöme, god samarbetsförmåga och noggrannhet. Du är nyfiken och intresserad av att utvecklas inom professionen och specialiteten. Du har förmåga att skapa goda relationer och ett gott klimat för samverkan internt och externt.


Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning alternativt tidsbegränsad anställning med stor möjlighet till tillsvidareanställning och ST-läkartjänst. Jourtjänstgöring ingår ej.

Tillsättning enligt överenskommelse förslagsvis i mitten på augusti.


Välkommen med din ansökan senast 1 mars 2020

Intervjuer kan ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

Kontaktpersoner

Inger Wallenbert
Verksamhetschef
021-17 54 93
Anna Sohlberg
Överläkare
021 - 17 55 91
Katarina Shüttler
Läkarföreningen
021-17 55 71

Liknande tjänster

Ort

Tjänster

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor