Sommarklinik 2019, Folktandvården Västmanland AB, Fagersta

Refnr: 20180928

Folktandvården Västmanland AB är ett helägt regionbolag med allmäntandvårdskliniker i länets alla kommuner. Vi satsar på att bygga starka team av tandläkare, tandhygienist och tandsköterska. Vi är ett kunskapsföretag och satsar kontinuerligt på att utveckla och utbilda oss.

För tredje sommaren i rad öppnar vi upp en klinik helt vigd för er studenter, kliniken är belägen i Fagersta. På folktandvården Fagersta arbetar du i nyrenoverade lokaler med modern utrustning.

Du kommer att arbeta i studentteam och handledas av erfaren tandvårdspersonal.

Sommarkliniken riktar sig till tandläkare -, tandhygienist - och tandsköterskestudenter samt till dig med tillfällig tandläkarlegitimation.

Vi söker dig som är ansvarstagande, noggrann och kvalitetsmedveten. Du relaterar till andra på ett lyhört och respektfullt sätt samt bidrar till eget och andras lärande. Dina kunskaper är värdefulla och ditt engagemang är en förutsättning. Arbetet som sommarjobbare hos oss förutsätter att du kan kommunicera på god svenska i både tal och skrift för att säkerställa god tandvård.

Vad kan vi erbjuda vi dig?

Vi erbjuder dig chansen att arbeta på en studentdriven klinik ute i verkligheten. Du kommer att arbeta med både barn, unga samt vuxentandvård. Handledning sker av två erfarna tandläkare.

Vi tillhandahåller boende i Fagersta (körkort är meriterande).

Sommarkliniken kommer att ha öppet v 26, 27, 28.

Tidsbegränsad anställning med lön enligt gällande avtal

Antal platser: Vi erbjuder totalt 12 platser varav 6 är för dig med tillfällig tandläkarlegitimation

Placering: Fagersta

Välkommen med din ansökan senast 31 januari 2019

Intervjuer kommer hållas via Skype i Februari 2019.

Kontakt :
Eventuella frågor skickas till folktandvard@regionvastmanland.se. Märk ämnesraden ”sommarklinik”

Facklig företrädare: Vid fackliga frågor, vänligen kontakta det fackförbund du är medlem inom.

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju.

Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Vi säger nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.