Logotyp Region Västmanland

Sommarjobba hos Folktandvården Västmanland AB

Refnr: 20220014

Folktandvården Västmanland AB ägs av Region Västmanland och har allmäntandvårdskliniker i länets alla kommuner. Vi satsar på att bygga starka team av tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor. Vi är ett kunskapsföretag och satsar kontinuerligt på att utveckla och utbilda oss.

Till sommaren 2022 finns det möjlighet att söka sommarjobb vid våra kliniker i länet. Vi erbjuder ett begränsat antal platser. Ta chansen och starta din tandvårdskarriär hos oss!

Sommarjobb erbjuds till tandläkar- och tandhygieniststudenter. Även elever som studerar till tandsköterska kan erbjudas sommarjobb. Du kommer att arbeta med både barn, unga samt vuxentandvård.

Vi söker dig som är ansvarstagande, noggrann och kvalitetsmedveten. Du relaterar till andra på ett lyhört och respektfullt sätt samt bidrar till eget och andras lärande. Dina kunskaper är värdefulla och ditt engagemang är en förutsättning. Arbetet som sommarjobbare hos oss förutsätter att du kan kommunicera på god svenska i både tal och skrift för att säkerställa god tandvård.

Vad kan vi erbjuda vi dig?

Inom Folktandvården Västmanland arbetar vi med glädje, engagemang, respekt och ansvar för att ge våra patienter den bästa tandvården till rimliga priser. Arbetsuppgifter och schema bestäms i samråd med klinikchefen för den klinik som du kommer att sommarjobba på.

Sommarjobb under perioden juni, juli och augusti. Antal veckor bestäms i samråd med klinikchefen på kliniken där du ska jobba.

Vänligen ange i din ansökan vilken klinik som du söker sommarjobb hos. Via regionvastmanland.se/folktandvarden kan du se vilka kliniker som finns.

Facklig företrädare: Vid fackliga frågor, vänligen kontakta det fackförbund du är medlem inom.

Sista ansökningsdag är 21 februari 2022.

Välkommen med din ansökan. Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt!

Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju.

Annette Holmén
annette.holmen@regionvastmanland.se