Sommarjobb vid Folktandvården Västmanland AB, 2019

Refnr: 20180960

Folktandvården Västmanland AB är ett helägt regionbolag med allmäntandvårdskliniker i länets alla kommuner. Vi satsar på att bygga starka team av tandläkare, tandhygienist och tandsköterska. Vi är ett kunskapsföretag och satsar kontinuerligt på att utveckla och utbilda oss.

Till sommaren 2019 så finns det möjlighet att söka sommarjobb vid våra kliniker i länet. Vi erbjuder ett begränsat antal platser. Ta chansen och starta din tandvårdskarriär hos oss!

Sommarjobb erbjuds till tandläkare – och tandhygieniststudenter, även elever som studerar till tandsköterska kan erbjudas sommarjobb. Du kommer att arbeta med både barn, unga samt vuxentandvård. Vi söker dig som är ansvarstagande, noggrann och kvalitetsmedveten. Du relaterar till andra på ett lyhört och respektfullt sätt samt bidrar till eget och andras lärande. Dina kunskaper är värdefulla och ditt engagemang är en förutsättning. Arbetet som sommarjobbare hos oss förutsätter att du kan kommunicera på god svenska i både tal och skrift för att säkerställa god tandvård.

Vad kan vi erbjuda vi dig?

Inom Folktandvården Västmanland arbetar vi med glädje, engagemang, respekt och ansvar för att ge våra patienter den bästa tandvården till rimliga priser.

Arbetsuppgifter och schemat bestäms i samråd med klinikchefen för den klinik som Du kommer att sommarjobba på.

Sommarjobb i perioden juni, juli, augusti under en period av fyra (4) veckor. Perioden kan förlängas men det sker i dialog med aktuell klinik. Vänligen ange i din ansökan vilken klinik som du söker sommarjobb hos.

Kontaktperson:

Via https://www.1177.se/Vastmanland/Hitta-vard/?q=folktandv%C3%A5rden&regions=19 kan du se vilka kliniker som finns samt telefonnummer till respektive klinik. Du kan också maila till folktandvard@regionvastmanland.se för vidarebefordran till den/de kliniker du är intresserad av att veta mer om.

Facklig företrädare: Vid fackliga frågor, vänligen kontakta det fackförbund du är medlem inom.

Sista ansökningsdag är 28 februari 2019.

Välkommen med din ansökan. Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under

ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga inte

betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju.

Läs mer om oss på http://