Logotyp Region Västmanland

Sommarjobb 2023 hos Folktandvården Västmanland AB

Refnr: 20221161

Folktandvården Västmanland AB ägs av Region Västmanland och har allmäntandvårdskliniker i länets alla kommuner. Vi satsar på att bygga starka team av tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor. Vi är ett kunskapsföretag och satsar kontinuerligt på att utveckla och utbilda oss.

Till sommaren 2023 finns det möjlighet att söka sommarjobb vid våra kliniker i länet. Ta chansen och starta din tandvårdskarriär hos oss!

Sommarjobb erbjuds till tandläkar –tandhygienist- och tandsköterskestuderande.

Du kommer att arbeta med både barn, unga samt vuxentandvård.

Vi söker dig som är ansvarstagande, noggrann och kvalitetsmedveten. Du relaterar till andra på ett lyhört och respektfullt sätt samt bidrar till eget och andras lärande.  Dina kunskaper är värdefulla och ditt engagemang är en förutsättning. Arbetet som sommarjobbare hos oss förutsätter att du kan kommunicera på god svenska i både tal och skrift för att säkerställa god tandvård.

Inom Folktandvården Västmanland arbetar vi med glädje, engagemang, respekt och kompetens för att ge våra patienter en god tandvård.

Sommarjobb erbjuds i perioden juni, juli, augusti.

Antal veckor, arbetsuppgifter och schema bestäms i samråd med klinikchefen på kliniken.

Välkommen med sin ansökan senast 21 februari 2023.

Vänligen ange i din ansökan vilken klinik som du söker sommarjobb hos.

regionvastmanland.se/folktandvarden kan du läsa om våra kliniker.

Intervjuer kan ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

Magnus Tångring