Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Skötare/Undersköterska till Vuxenpsykiatrin, sommaren 2020

Refnr: 20200036

Gillar du utveckling, utmaningar? Vill du vara del av en betydelsefull verksamhet där du gör skillnad och skapar trygghet för patienten? Är du utbildad undersköterska/skötare så är det kansake just du som blir en av våra semestervikarier i sommar!

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.


Arbetsuppgifter

Arbetet är inriktat på psykiatrisk omvårdnad av patienter samt allmänt vårdavdelningsarbete. Du kommer tillsammans med en sjuksköterska utgöra ett vårdteam runt ett antal patienter. Som medarbetare hos oss välkomnas du till en arbetsplats där du arbetar tillsammans med kunnig, stabil och erfaren personal som du kan känna dig trygg med.

Vi erbjuder dig:

  • möjlighet till heltidsarbete.
  • varierande arbetsuppgifter beroende på vilken avdelning/enhet du kommer att arbeta på och vi erbjuder en individuellt anpassad introduktion.
  • gratis träning på Hälsolyftets träningsanläggningar.


Om arbetsplatsen

Vuxenpsykiatri Västmanland är indelad i tre sektioner; sektion Länsgemensamma resurser (slutenvård och psykiatrisk akutmottagning), sektion Öppenvård (samtliga vuxenpsykiatriska mottagningar i länet) samt sektion Beroendevård (beroendemottagning, slutenvård för beroendevård). En tillnyktringsenhet (TNE) är under planering och kommer organisatoriskt att vara placerad i sektion Beroendevård.


Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med inriktning mot psykiatri, alternativt utbildning vid yrkeshögskola eller liknande med inriktning psykiatri eller socialpsykiatri. Tidigare erfarenhet av arbete inom psykiatri är starkt meriterande, likaså erfarenhet av datajournalsystemet Cosmic. Goda kunskaper i svenska språket är en förutsättning. Övriga språkkunskaper är en tillgång.

Vi söker dig som är ansvarstagande och noggrann. Du har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och respektfullt sätt. Dina kunskaper är värdefulla och ditt engagemang är en förutsättning för en bra sommar!

Du måste ha fyllt 18 år.


Anställningsvillkor

Semestervikariat under sommaren 2020. Heltid eller deltid under minst 4 veckor.


Välkommen med din ansökan senast 31 mars 2020

 

 


Intervjuer kan ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan! Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Arbetsgivaren kommer att begära utdrag från polisens belastningsregister vid en eventuell anställning.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY


Kontaktpersoner:

Kicki Mille, Enhetschef, tfn 021-17 58 58

Facklig kontaktperson:

Kommunal

Intervjuer kan ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan! Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Utdrag från polisens belastningsregister kommer att begäras vid en eventuell anställning Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

Liknande tjänster

Ort

Tjänster

Tjänst Ort Publiceringsdatum

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor