Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Skötare/Undersköterska till sommarjobb inom Vuxenpsykiatrin

Refnr: 20210022

Söker du ett sommarjobb där du får möjlighet att utvecklas, göra skillnad och skapa trygghet för andra människor?  Nu söker vi dig som är du utbildad undersköterska/skötare och som vill bli en av våra semestervikarier i sommar! Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.


Arbetsuppgifter

Hos oss kommer du att arbeta med psykiatrisk omvårdnad av patienter samt allmänt vårdavdelningsarbete, såsom servering av mat, tvätthantering och städning. Du kommer tillsammans med en sjuksköterska utgöra ett vårdteam runt ett antal patienter. Arbetet innebär mycket patientkontakt och samverkan med anhöriga, kommunen och övriga vården. Som medarbetare hos oss välkomnas du till en arbetsplats där du arbetar tillsammans med kunnig, stabil och erfaren personal som du kan känna dig trygg med. Du kommer troligen finna att vissa dagar är lugna, medan andra är mer fartfyllda och händelserika.

Vi erbjuder dig

  • möjlighet till heltidsarbete
  • 3 dagars introduktion med kurser i sjukdomslära, lagstiftning, hot och våld, mm.
  • en individuellt anpassad introduktion för att du ska känna dig trygg i arbetet
  • varierande arbetsuppgifter
  • gratis träning på Hälsolyftets träningsanläggningar
  • eventuell möjlighet till fortsatt extraarbete efter sommaren.


Om arbetsplatsen

Vuxenpsykiatrin Västmanland är indelad i tre sektioner; sektion Länsgemensamma resurser (slutenvård och psykiatrisk akutmottagning), sektion Öppenvård (samtliga vuxenpsykiatriska mottagningar i länet) samt sektion Beroendevård (beroendemottagning, slutenvård för beroendevård). En tillnyktringsenhet (TNE) är under planering och kommer organisatoriskt att vara placerad i sektion Beroendevård. Kika gärna på denna korta film om hur det är att jobba med oss; kort om oss.


Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad skötare eller undersköterska, gärna med inriktning mot psykiatri. Har du en utbildning vid yrkeshögskola eller liknande med inriktning psykiatri eller socialpsykiatri är det också intressant. Utbildningen ska vara godkänd och vi ber att du bifogar dina betygshandlingar/examensbevis i ansökan. Alternativt studerar du till sjuksköterska eller läkare och är behörig att jobba som undersköterska.

Tidigare erfarenhet av arbete inom psykiatri är starkt meriterande, likaså erfarenhet av datajournalsystemet Cosmic. Språket är vårt främsta arbetsredskap och goda kunskaper i svenska språket är en förutsättning. Övriga språkkunskaper är en tillgång.

Vi söker dig som är trygg och mogen och stabil i olika sociala situationer som kan uppstå. Du har en god förmåga att möta människor i olika tillstånd och håller dig lugn och kommunikativ även i kritiska situationer. Vi värderar även att du är ansvarstagande, noggrann och serviceinriktad. Din samarbetsförmåga är god och du relaterar till andra på ett lyhört och respektfullt sätt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga kompetenser och din peronliga lämplighet för tjänsten.

Du måste ha fyllt 18 år för att vara aktuell för tjänsten.


Anställningsvillkor

Semestervikariat under sommaren 2021. Heltid eller deltid under minst 4 veckor. Vi har olika introduktionstillfällen i mars, april och maj.


Välkommen med din ansökan senast 15 mars 2021!


Intervjuer kan ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Utdrag från polisens belastningsregister kommer att begäras vid en eventuell anställning

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

Kontaktpersoner

HR-administratör HR-Service
rekrytering@regionvastmanland.se

Liknande tjänster

Ort
Tjänster
Tjänst Ort Publiceringsdatum
Skötare / Undersköterskor till Rättspsykiatrin, sommaren 2021 Sala 2021-01-22

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor