Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Skötare till Barn- och Ungdomspsykiatrin avdelning 99

Refnr: 20190788

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

Arbetsuppgifter

Som skötare hos oss får du arbeta med det viktigaste som finns, våra barn och ungdomar där du kommer att ha en mycket viktig roll i omvårdnadsarbetet. Vi arbetar i välfungerande team där arbetet är omväxlande och du kommer att ha stor möjlighet att påverka såväl vård som arbetssätt. Vården är patient- och familjecentrerad. Samverkan med bl.a. anhöriga, myndigheter och vårdgrannar är en del av det dagliga arbetet. Vi är just nu i en spännande fas där vi utvecklar vårt arbetssätt för att möta dagens och framtidens behov av barn och ungdomspsykiatrisk vård.

Det här kan vi erbjuda;

Vi arbetar i team med erfarna medarbetare, ett mycket gott kollegialt stöd och stor möjlighet till att påverka

  • Individuell kompetens och utbildningsplan, goda möjligheter till egen kompetensutveckling
  • Grupphandledning. Spegling och kollegial handledning är ett dagligt inslag
  • Patient och familjefokuserad vård
  • Fokus på samtalet/mötet mellan dig och patient – tid för patienten.


Om arbetsplatsen

Avdelning 99 är en slutenvårdsverksamhet inom Barn- och Ungdomspsykiatrin i Västmanland. Verksamheten, som finns i Västerås, är en länsövergripande resurs som samarbetar med samtliga öppenvårdsmottagningar i länet. Avdelningen är inriktad på akut vård och omhändertagande av barn och ungdomar. Vården präglas av en helhetssyn där patientens sammanhang är i fokus. Avdelningen, som är en allvårdsavdelning, har fem vårdplatser med möjlighet till en överbeläggning, där vårdnadshavare är närvarande under vårdtillfället. Personalgruppen är sammansatt av olika yrkeskompetenser som sjuksköterskor, skötare, läkare, psykolog, kurator samt medicinsk sekreterare som arbetar i team.

Akutmottagningen är en verksamhet som är integrerad med avdelning 99 och har som uppdrag att erbjuda akuta psykiatriska bedömningar samt akuta stödinsatser genom telefonrådgivning och bedömningssamtal. Primärjour och bakjour finns kopplade till verksamheten. På kvällar/nätter och helger övergår akutmottagningens uppdrag till medarbetare på avdelning 99, som då ansvarar för bägge enheternas uppdrag. Akutmottagningen har ett nära samarbete med avdelning 99.


Kvalifikationer

Vi söker dig som har skötarutbildning eller annan utbildning som vi bedömer är likvärdig. Du ska ha erfarenhet från arbete inom familjecentrerad vård tidigare eller annan psykiatrisk vård, gärna inom barn- och ungdomspsykiatrin.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är trygg, stabil och har självinsikt. Du har förmåga att sätta dig in i någon annans perspektiv utan att ta över den personens känslor. I samtal med andra är du lugn, uppmärksam och tillmötesgående. Du är inlyssnande och har förmågan att anpassa dig efter situationen. Arbetet förutsätter ett gott samarbete då det är mycket teamarbete. Vidare är du en intitiativtagande person som får saker gjorda. Det är avgörande för oss att du har ett intresse och engamang för målgruppen och uppdraget.

 

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, heltid, dag-kväll-helg.

Välkommen med din ansökan senast 8 december 2019

 

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Utdrag från polisens belastningsregister kommer att begäras vid en eventuell anställning Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Kontaktpersoner

Anneli Blom
Enhetschef
021-17 56 28
Pia Lantz
Facklig representant Kommunal
pia.lantz@regionvastmanland.se

Liknande tjänster

Ort

Tjänster

Tjänst Ort Publiceringsdatum

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor