Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Sjuksköterskor till Västerås, sommaren 2019

Refnr: 20180968

Till sommaren 2019 söker vi dig som vill vara en del av en betydelsefull verksamhet, där du gör skillnad och skapar trygghet för alla våra patienter. Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.


Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska hos oss arbetar du utifrån ett helhetsperspektiv med patienten i fokus och har ett arbetsledande ansvar i omhändertagande, behandling och omvårdnad av patienter. Du är en del av ett multiprofessionellt team som är sammansatt av olika yrkesprofessioner. Arbetsuppgifterna kan variera beroende på vilken enhet du kommer att arbeta på.


Om arbetsplatsen

Till sommaren söker vi sjuksköterskor till de flesta av våra enheter. Det finns möjlighet att ange vilken klinik som du är intresserad av när du gör din ansökan. Den hanteras sedan vidare av respektive enhetschef.


För dig som bor på annan ort

Det finns möjlighet att hyra personalbostad i Västerås under sommaren. För att hyra ett rum eller om du vill ha mer information, tar du kontakt med Regionhusets reception, ingång 4, på Västmanlands sjukhus Västerås via telefon 021-17 45 30.


Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med några års erfarenhet inom yrket men inget krav. Vi värdesätter om du har tidigare erfarenhet av eller kunskap om journalsystemet Cosmic. Det är viktigt att du har goda kunskaper i svenska språket för att säkerställa en god vård.  

Som person är du trygg, stabil och har självinsikt. Du har förmågan att sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation och behandlar andra människor med ödmjukhet och respekt. Du har en god samarbetsförmåga och kommunicerar på ett tydligt sätt. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och kan behålla ditt lugn i pressade situationer.


Anställningsvillkor

Semestervikariat únder sommaren med goda möjligheter till en fortsatt karriär inom Region Västmanland. Heltid, deltid. Dag, natt, rotation.

Välkommen med din ansökan senast 31 mars 2019

Bifoga gärna yrkeslegitimation och/eller examensbevis från din utbildning i din ansökan. Om din utbildning inte är avslutad så önskar vi att du bifogar ett studieintyg.

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt!

Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Läs mer om oss på regionvastmanland.se

 

Kontakt: Rekryteringsfunktionen inom HR-stöd, rekrytering@regionvastmanland.se eller tfn 021-17 42 11

 

Facklig företrädare: Harriet Lindqvist, Vårdförbundet, 021-10 41 62

 

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor