Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Sjuksköterskor till vårdavdelning 80

Refnr: 20190549

Vill du ha ett betydelsefullt jobb där du tillsammans med ett glatt gäng gör skillnad för patienten?

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska på vårdavdelning 80 gör du skillnad och skapar värde varje dag. Tillsammans med din arbetsgrupp skapar du trygghet och förtroende för både patienter och anhöriga. Vi anpassar vården och behandlingar efter varje individ vilket även innebär att ge bästa möjliga vård vid livets slut. Vi försöker utöver de medicinska insatserna bidra med de små sakerna som gör skillnad under vårdtiden. Vi tar oss tid för att finnas där, lyssna och samtala.

För att du ska känna dig trygg i dina nya arbetsuppgifter får du ett individuellt introduktionsprogram. Är du nyexaminerad sjuksköterska erbjuder vi dig en mentor inom kliniken. Du får du även ta del av Region Västmanlands introduktionsår för sjuksköterskor. På avdelningen har vi daglig spegling och professionell handledning var tredje vecka.

Du får ta del av klinikgemensamma föreläsningar och varje fredag har vi under frukost interna föreläsningar. Du kommer även att få hospitera på klinikens övriga enheter för att förstå de olika verksamheterna och den röda tråd av omsorg som kliniken utvecklat för att tillgodose varje patients behov.


Om arbetsplatsen

Onkologkliniken är en länsövergripande klinik med verksamhet i Västerås. Kliniken består av mottagning, slutenvårdsavdelning, strålbehandling, dagvård, palliativ enhet med avancerad hemsjukvård och palliativ vårdavdelning. Enheterna har ett nära samarbete.

Vården på onkologkliniken bygger på att vi ser hela människan och tar hänsyn till fysiska, psykologiska, sociala och existentiella faktorer vilket innebär nära kontakt med anhöriga. Avdelningen står under ständig utveckling , bl.a strävar vi efter att kunna bemanna för att ha våra 18 vårdplatser öppna veckans alla dagar.

Vi på Avd 80 är stolta över att vara en av tre finalister i Regionens arbetsmiljöpris - Solrosen.

 

Vi erbjuder dig:

- Ett individanpassat introduktionsprogram

- Att vara en del av en klinik i framkant där du får utvecklas inom framtidens cancervård

- Erbjudande om att läsa specialistutbildning i onkologi eller palliativ vård med full lön

- Daglig spegling och handledning var tredje vecka

- Sist men inte minst att utföra ett betydelsefullt jobb


Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, nyexaminerad eller erfaren i yrket. Vi ser att du har goda kunskaper i svenska i så väl tal som skrift och gärna kunskaper i andra språk.

I jobbet som sjuksköterska på vårdavdelning 80 är du trygg och stabil. Du arbetar självgående och arbetar bra med andra människor. Du vårdar patienter i svåra situationer och har därför lätt för att sätta dig in i andras perspektiv utan att ta över personens känslor. När stressiga situationer uppstår är du lugn och kontrollerad.

 

Anställningsvillkor

Tillsvidaretjänst, deltid eller heltid, dagtid/kvällstid/helgtjänstgöring.

Tillträde efter överenskommelse.

Från hösten 2017 tillämpas en ny förmånlig tidsvärderingsmodell vid rotation natt eller ständig natt.

 

Välkommen med din ansökan senast 25 augusti 2019! 

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se, för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Kontaktpersoner

Malin Lindvall
Enhetschef
021-17 57 75

Gunvor Emnerud
Biträdande enhetschef
021-17 68 38

Marie Claesson
Facklig representant, Vårdförbundet
021-17 59 27

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor