Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Sjuksköterskor till Uppvakningsavdelningen Operationskliniken Västmanlands sjukhus Västerås

Refnr: 20190407

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt. 

Ansök senast 16 juni.

Nu söker vi dig som vill vara med i vår härliga arbetsgrupp och utveckla dig själv och samtidigt göra vår arbetsplats ännu mer trivsam!

 

Uppvakningsavdelningen erbjuder dig

På Uppvakningen kommer du att utveckla din förmåga att vårda patienter inom den basala omvårdnanden men framförallt inom den specifika omvårdnanden.

Genom att arbeta på Uppvakningen blir du säker på att bedöma patientens vitalparametrar, att förstå sambanden mellan olika vitala funktioner och identifiera möjliga komplikationsrisker.

På Uppvakningen arbetar du alltid tillsammans med kollegor och det finns alltid någon att fråga om råd och hjälp om behov uppstår. Du kommer att möta nya situationer och utmaningar där du tillsammans med kollegor, även från andra yrkeskategorier, hjälps åt att ge patienten bästa möjliga omhändertagande postoperativt. Att arbeta på Uppvakningen är givande, utmanande och omväxlande.

 

Om arbetsplatsen

På Uppvakningen tar vi emot patienter i alla åldrar, från alla kliniker, både akut- och slutenvårdspatienter men även dagkirurgiska patienter. Preoperativa förberedelser, behandling och optimering inför olika typer av operationer förekommer också. Patientens vårdtid varierar mellan ett par timmar till 24 timmar.

Arbetstider

Vi tillämpar tidsvärdering vid helg- och nattarbete. För varje nattpass du arbetar får du cirka tre timmars arbetstidsförkortning. Vi arbetar två kvällar i veckan, ett kvällspass till kl. 19.30 och ett till kl. 21.30. Helgarbete sker var fjärde vecka.

Vi erbjuder inskolningstid under minst fyra veckor och initialt dag/kvällstjänstgöring innan nattarbete är aktuellt.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som, förutom att du har en svensk sjuksköterskelegitimation, har erfarenhet av akutsjukvård. Du behöver vara flexibel, positiv och gilla att jobba i team. Vi vill att du har en vilja att utvecklas i din yrkesroll både i det patientnära arbetet men även i arbetet med att utveckla och förbättra vår arbetsplats.

Är detta du?
Skicka in din ansökan.

Tveksam?
Kom och hospitera så vi kan få möjligheten att visa vilken fantastisk arbetsplats vi arbetar på. Det finns även möjlighet att få en betald specialistexamen inom anestesi, IVA eller operation. Hoppas vi ses snart!

 

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, heltid. Anställning efter överenskommelse.

 

Välkommen med din ansökan senast 16 juni 2019.

 

Kontaktpersoner

Eva Strömberg Jönsson
Enhetschef
021-17 36 53
eva.stromberg-jonsson@regionvastmanland.se

Nina Limbäck
Arbetsledare
021-17 38 58

Kerstin Weldes
Vårdförbundet
021-17 38 58

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor