Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Sjuksköterskor till slutenvården inom Vuxenpsykiatri Västmanland

Refnr: 20190017

Har du ett genuint intresse för psykiatrisk vård och har ambitionen att arbeta som sjuksköterska inom området? Då är det dig vi söker till oss på slutenvården!

Vi fortsätter vårt arbete med att stärka upp våra olika verksamheter och söker dig som är nyexaminerad, legitimerad eller specialistutbildad.

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.


Arbetsbeskrivning

Som sjuksköterska hos oss inom slutenvården välkomnas du till en verksamhet som präglas av god stämning, värme och kompetenta och trygga medarbetare. Du kommer att komma in i en spännande organisation som siktar mot framtiden och där det för tillfället pågår många spännande utvecklingsarbeten.

I det dagliga arbetet kommer du arbeta i team med andra sjuksköterskor, skötare och är omvårdnadsansvarig för patienten gällande alltifrån akuta ingripanden till långsiktig planering. Du har vårdande samtal, deltar i vårdmöten och har kontakt med andra verksamheter både inom och utanför den egna organisationen.

Om arbetsplatsen

Inom vuxenpsykiatrin tar vi hand om patienter som inte klarar att behandlas på familjeläkarnivå. I den här rekryteringen söker vi sjuksköterskor till samtliga av våra verksamheter inom slutenvården.

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta på psykiatriska akutmottagningen, tillnyktringsenhet (TNE) inriktning beroende, avdelning 91 inriktning beroende, avdelning 93 inriktning psykiatrisk intensivvård, avdelning 94 inriktning allmänpsykiatri för patienter mellan 18–45 år, avdelning 95 inriktning allmänpsykiatri för patienter över 46 år, avdelning 96 inriktning psykos och avdelning 97 inriktning neuropsykiatri.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss (länk) eller är du kanske nyfiken på att möta Thomas (länk) som arbetar som specialistsjuksköterska? Klicka gärna på länkarna ovan eller ta en personlig kontkat med oss. 

Mer information om oss och våra fantastiska medarbetare finns också på Region Västmanlands Youtubekanal (klicka här)

Vi ser fram emot att just du söker till oss!

Vi erbjuder dig:

  • Ett meningsfullt och stimulerande jobb med stort patientfokus.
  • Variation av både självständigt arbete och i team.
  • Bra möjligheter till kompetensutveckling och kontinuerlig handledning.
  • Möjlighet till att auskultera för dig som vill veta mer om vår verksamhet. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är nyexaminerad, legitimerad eller som har relevant påbyggnadsutbildning. Som nyexaminerad kommer du att delta i regionens introduktionsprogram för sjuksköterskor och för dig som är legitimerad finns möjligheten att gå påbyggnadsutbildningen med bibehållen lön. Som ny medarbetare erbjuder vi dig en god introduktion och möjlighet till en namngiven mentor för handledning och stöd.

För att arbeta hos oss ser vi att du har intresse av att arbeta med människor och tycker om att arbeta i grupp. Du har lätt för att anpassa dig till nya omständigheter och har förmågan att fatta snabba beslut. Du är en kommunikativ och empatisk person som tar ansvar och bidrar till ett öppet och trevligt arbetsklimat.

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Tjänstgöring heltid dag, kväll och helg.

Här kan du läsa mer om dina förmåner.


Välkommen med din ansökan senast 28 februari 2019.

 

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Utdrag från polisens belastningsregister kommer att begäras vid en eventuell anställning Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se, för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Titta gärna på vår informationsfilm: https://www.youtube.com/watch?v=7qLByHRP6mY&t=1s%E2%80%8B Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Kontaktpersoner

Cecilia Söderqvist
Enhetschef Psykiatrisk Akutmottagning
021-17 64 28

Charlotte Bihlar
Enhetschef Beroendevårdsavdelning 91
021-17 48 66

Jessica Karlsson
Enhetschef Psykiatrisk intensivvårdsavdelning 93
021-17 43 56

Hans Ihrfors
Enhetschef Allmänpsykiatrisk avdelning 94
021-17 58 08

Kicki Mille
Enhetschef Allmänpsykiatrisk avdelning 95
021-17 58 58

Maria Juskär
Enhetschef Psykosavdelning 96
021-17 58 74

Catarina Eriksson
Enhetschef Psykos – och neuropsykiatrisk avdelning 97
021-17 48 73

Harriet Lindqvist
Vårdförbundet
021-10 41 62

Patrik Kalander
Sektionschef Beroendevård
021-17 42 39

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor