Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Sjuksköterskor till Sjukvårdens larmcentral

Refnr: 20180163

Är du på jakt efter trivsam arbetsmiljö och växlande arbetstempo? Sök till Sjukvårdens larmcentral! Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.


Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska på larmcentralen tar du emot samtal från hjälpsökande. Varje samtal resulterar i en bedömning, prioritering och åtgärd. Din uppgift är att hjälpa patienten till rätt vårdnivå med hjälp och stöd av ett unikt medicinskt beslutsstöd. Du ska snabbt skapa dig en bild över vad som har hänt och därefter agera utifrån rådande omständigheter.

Som sjuksköterska/larmoperatör kommer du att hantera och hjälpa de som ringer till 112.


Vår verksamhet

I maj 2015 öppnades Sjukvårdens Larmcentral för invånarna i Region Västmanlands och Region Uppsala.

Sjukvårdens Larmcentral har ansvaret för prioritering och dirigering av länens samtliga ambulanser. Sedan en tid ingår även Landstinget Sörmland i samarbetet och idag betjänar vi c:a 930 000 invånare. Larmcentralens personal sitter i Västerås, Uppsala och Eskilstuna.

Vårdkedjan börjar vid det första telefonsamtalet in, vilket ofta handlar om ett vidarekopplat 112-samtal. I samband med besvarande av samtal görs en kvalificerad medicinsk bedömning. I Region Västmanland tillhör larmcentralen ambulansorganisationen. Denna rekrytering gäller larmcentralen i Region Västmanland och du kommer att vara placerad i Västerås.

Sjukvårdens Larmcentral var nominerad till Guldskalpellen 2017 och beslutsstödet vi använder har vunnit det Prehospitala priset.


Kvalifikationer

Vi söker dig som är sjuksköterska med minst 3 års erfarenhet. Det är meriterande om du har erfarenhet ifrån akutsjukvård och telefonbedömning. Arbetsuppgifterna kräver att du behärskar det svenska språket fullt ut i både tal och skrift och har goda kunskaper i engelska.

För tjänsten krävs att du är lyhörd och har förmåga att fatta beslut utifrån informationen i samtalet med den hjälpsökande. Du är en god lyssnare som kan ge instruktioner vid akuta sjukdomstillstånd och har lätt att tänka om och tänka nytt.

Du kommer ha ett nära samarbete med såväl den egna arbetsgruppen som ambulanspersonalen. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.


Anställningsvillkor

Vi söker sjuksköterskor för tillsvidareanställning. Tjänsterna är på heltid alternativt deltid och innebär dag/kväll/natt och helgarbete. Rotationstjänstgöring kan vara aktuellt för de som önskar. Vi tillhandahåller en månads introduktionsutbildning.


Region Västmanland erbjuder en av Sveriges bästa förmåner för sjuksköterskor som arbetar natt. Vi erbjuder en sänkt veckoarbetstid för ett hälsosamt och hållbart arbete.

Du som arbetar blandat natt- och dag får 4 timmars arbetstidsförkortning för varje nattpass som du arbetar. Du som arbetar ständig natt får ett heltidsmått på 32 timmar per vecka vid anställning på heltid.


Välkommen med din ansökan senast 22 april 2018


Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt!

Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju.

Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

 

 

Kontaktpersoner

Fredrik Leek
Områdeschef Ambulanssjukvården
021-17 45 59

Patrik Engstedt
Vårdförbundet
0221-26162

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor