Sjuksköterskor till Sala, sommaren 2019

Refnr: 20190167

Till sommaren 2019 söker vi dig som vill vara en del av en betydelsefull verksamhet, där du gör skillnad och skapar trygghet för alla våra patienter. Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

Som sjuksköterska hos oss kommer du att arbeta med erfarna medarbetare och möta en bredd av patienter med olika behov. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av ansvar för patientens omvårdnadsbehov, läkemedelshantering, rondarbete samt dokumentation i Cosmic. Vi använder Cosmic på Ipads i vårt arbete som ett komplement till Cosmic på datorn. En del av dokumentationen kan därför utföras direkt i vårdsituationen och vi är nöjda med hur det fungerar hos oss.

Som sjuksköterska kommer du även att delta i vårdplaneringar och teamträffar. På avdelningen är teamarbetet viktigt och du kommer också att ha samarbete med fysioterapeut och arbetsterapeut kring patienters rehabilitering.

Avdelningen består av 18 vårdplatser och här vårdar vi patienter med rehabiliteringsbehov efter stroke eller ortopedisk diagnos. Många patienter som vårdas hos oss är multisjuka äldre men även patienter med rent medicinska diagnoser som till exempel diabetes och hjärtsvikt. På avdelningen bedrivs även vård vid livets slutskede. Våra patienter upplever en trivsam och lugn miljö på avdelningen.

Övrig verksamhet på Västmanlands sjukhus Sala består av medicinmottagning, avancerad hemsjukvård (LAH), en rehabiliteringsenhet samt viss endoskopiskverksamhet.

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Vi ser gärna att du har kunskap i palliativ vård och erfarenhet av patienter med rehabiliteringsbehov och då främst stroke samt ortopediska patienter.

Som person är du lugn och stabil och kan fokusera på rätt saker. Du har en positiv attityd till ditt arbete och du har en förmåga att planera, organisera och prioritera i ditt arbete. Du har lätt för att anpassa dig till nya omständigheter och kan snabbt ändra synsätt. Du arbetar bra med andra människor, lyssnar och kommunicerar på ett lyhört sätt med både kollegor och patienter.

Semestervikariat únder sommaren med goda möjligheter till en fortsatt karriär inom Region Västmanland. Heltid, deltid. Dag, natt, rotation.

Välkommen med din ansökan senast 31 mars 2019

Bifoga gärna yrkeslegitimation och/eller examensbevis från din utbildning i din ansökan. Om din utbildning inte är avslutad så önskar vi att du bifogar ett studieintyg.

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt!

Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Läs mer om oss på regionvastmanland.se

Kontakt: Sarah Åkesson, enhetschef, 0224-582 91
Facklig företrädare: Vårdförbundet, Anna Vanberg, anna.vanberg@regionvastmanland.se