Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Sjuksköterskor till Resursenheten, Region Västmanland

Refnr: 20190026

Brinner du för arbetet som sjuksköterska och vill ha ett större fokus på kliniskt arbetet och patientkontakt?

Vi fortsätter vårt arbete med att stärka upp Resursenheten och söker nu 6 sjuksköterskor. Det här är jobbet för dig som vill se olika verksamheter och bredda din kompetens som sjuksköterska.

Hos oss får du både professionell och personlig utveckling. Vi ser fram emot att just du söker till oss!

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 

 

Arbetsbeskrivning

Som sjuksköterska på Resursenheten ingår du i vår sjuksköterskepool som är en resursförstärkning. Vi erbjuder våra kunder på Västerås sjukhus kvalificerade sjuksköterskor vid korttidsfrånvaro.

Här välkomnas du till ett team med bra sammanhållning och en arbetsplats där du som medarbetare är viktig för oss. Du har din chef nära till hands som du alltid kan vända dig till med frågor eller om du bara vill prata en stund om din dag. Tillsammans tar vi fram den introduktion du behöver för att komma in i arbetet på ett bra sätt. Du deltar självklart på Resursenhetens regelbundna arbetsplatsträffar och planeringsdagar.

 


Om arbetsplatsen

Resursenheten är Regionens egen bemanningspool vars uppdrag är att vid korttidsfrånvaro erbjuda kvalificerade sjuksköterskor, undersköterskor och medicinska sekreterare till Västerås sjukhus olika enheter. Inom verksamheten finns även den interna patienttransporten som avlastar vården och ger mer tid till patienterna.

Som anställd hos oss erbjuds du kontinuerlig kompetensutveckling och som sjuksköterska deltar du i  samma utbildningar som övrig vårdpersonal inom regionen. Det innebär att våra kunder känner kan vara trygga med att vi erbjuder personal med aktuell och hög kompetens.

 

Vi erbjuder dig:

  • Kollektivavtal med Vårdförbundet
  • Pooltillägg på 5000 kronor per månad om du arbetar heltid (justeras efter tjänstgöringsgrad). Tillägget är bundet till din anställning på Resursenheten
  • Ett arbete där du kan fokusera på det kliniska arbetet med patienten
  • Ett flexibelt arbete med stor variation där du utvecklas i din yrkesroll
  • Ett rullande arbetstidsschema dag, kväll, helg
  • Möjlighet att bredda din kompetens
  • En utåtriktad roll som sjuksköterska med många kontaktytor


Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet inom yrket och har goda kunskaper inom svenska språket. Du behöver kunna hantera dator som arbetsverktyg i det dagliga arbetet utan problem. För att passa hos oss behöver du vara trygg i din yrkesroll, ha förmåga att arbeta självständigt, vara serviceinriktad och flexibel. Det här är ett jobb för dig som gillar fartfyllda situationer där du kommer in och gör ditt bästa för att sedan lämna för nästa uppdrag. Du är en person som trivs i ett arbete som präglas av variation och anpassat samarbete. Brinner du också lika mycket för vården som vi kan det här vara det perfekta jobbet för dig!


Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, heltid dag, kväll, helg. Tillträde enligt överenskommelse.

Provanställning kan komma att tillämpas.

 

Besök oss på instagram www.instagram.com/regionvastmanland

Välkommen med din ansökan senast 22 feb 2019

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Intervjuer planeras att ske tidigast från v.6 och framåt.

 

Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

 

 

 

 

 

Kontaktpersoner

Camilla Persson
Verksamhetschef
021-17 35 19
camilla.persson@regionvastmanland.se

Petra Eriksson Hallin
HR Rekrytering
021-481 84 17
petra.eriksson.hallin@regionvastmanland.se

Ulrica Sundström
enhetschef
021-481 81 83
ulrica.sundstrom@regionvastmanland.se

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor