Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Sjuksköterskor till Palliativa enheten

Refnr: 20190301

Vill du ha ett arbete med stort patientfokus och arbeta utifrån ett helhetsperspektiv på människan? Då är det dig vi söker till oss på Palliativa enheten i Västerås. 

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska hos oss välkomnas du till en trevlig arbetsplats och ett team som ser fram emot att få dig som kollega. Vi är sedan snart två år tillbaka också en enhet som befinner sig i helt nya och moderna lokaler anpassade för att kunna erbjuda en högkvalitativ vård. Här finns både den specialiserade palliativa vårdavdelningen och avancerad sjukvård i hemmet (AH-teamet) under samma tak. 

Hos oss kan du förvänta dig ett arbete där du arbetar nära patienten och dennes anhöriga. Du har ett stort patientfokus och ger individuellt anpassad vård med målet att på bästa sätt lindra symptom oavsett om de är fysiska, psykiska, andliga eller existentiella. På vårdavdelningen arbetar du som sjuksköterska tillsammans med undersköterska i en lugn och hemtrevlig miljö och i AH - teamet arbetar du självständigt i patientens hem. I den här rekryteringen söker vi dig som är nyfiken på att rotera mellan vårdavdelningen och AH-teamet. 

  
Om arbetsplatsen

Vi på Palliativa enheten i Västerås är en del av Onkologikliniken i Västmanland. Vi tar emot patienter som är i behov av specialiserad palliativ vård och arbetar utifrån en helhetssyn på människan där ledord som teamarbete, symtomlindring, kontinuitet och stöd till närstående är centrala. AH - teamet har ibland också uppdrag som inte innefattar palliativ vård men som kräver specifik medicinsk kompetens. Det kan till exempel vara intravenösa antibiotika, parenteral nutrition, blodtransfusion etc. 

Som medarbetare hos oss är du betydelsefull och vi som arbetar tillsammans med dig är läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, fysioterapeut, arbetsterapeut, kurator och diakon. Vi värdesätter att du ska trivas hos oss och att vi tillsammans arbetar för att erbjuda en specialiserad palliativ vård som ligger i framkant. Du kommer även att få auskultera på klinikens övriga enheter för att förstå de olika verksamheterna, och den röda tråd av omsorg som kliniken utvecklat för att tillgodose varje patients behov.

Så här beskrev några anhöriga sin upplevelse av oss:  

” Det ni och miljön gav oss anhöriga och vår make/far kommer vi för alltid bära med oss i våra hjärtan. Ni är bland annat kunniga, empatiska och inlyssnande. Ja, alldeles underbara! ”

 

Vill du se hur vår arbetsplats ser ut eller är nyfiken på att auskultera hos oss?

Ta gärna kontakt eller titta på vår film från vår vecka på regionens Instagramkonto: https://www.instagram.com/p/Bvl5bxlIWRa/ 

 

Vi erbjuder dig:

  • Ett meningsfullt och stimulerande jobb med stort patient och anhörigfokus.
  • Arbete i en stabil och en positiv verksamhet där vi månar om varandra och våra patienter.
  • Variation både av teamfokuserat och självständigt arbete.
  • Individanpassad introduktion tills du känner dig trygg i ditt uppdrag.
  • Handledning en gång i månaden.
  • Fördjupning och kompetensutbyte inom verksamheten och i olika delar av den palliativa vården. 
  • Möjlighet att eventuellt läsa vidareutbildning inom samtalskonst tillsammans med andra kollegor från hela landet, eller specialistutbildning i onkologi eller palliativ vård med full lön. 

 

Kvalifikationer

Vi söker i första handdig som är legitimerad sjuksköterska och som brinner lika mycket för den palliativa vården som vi. Med fördel har du yrkeserfarenhet som sjuksköterska gärna inom palliativ vård och/eller från hemsjukvården, men det är inget krav. Då arbetet ställer krav på språklig förmåga behöver du utan problem kunna kommunicera samt uttrycka dig väl på svenska, både i tal och skrift.

Som person är du empatisk, trygg och har förmåga att fatta egna beslut i ditt arbete. Det här är ett jobb för dig som trivs i samarbetet med andra och som stimuleras av situationer som ibland utmanar ditt lugn och fokus. Vill du också ha ett arbete med stort patient och anhörigfokus så kan det här vara det perfekta jobbet för dig! 

 

Anställningsvillkor

Tillsvidare, heltid dag/kväll (Anställningsgrad kan diskuteras).

Tillsvidare, heltid natt/dag (Anställningsgrad kan diskuteras)

Tillträde efter överenskommelse. 

B-körkort är ett krav. 

 

Välkommen med din ansökan senast 26 april 2019.

 

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se, för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Kontaktpersoner

Cecilia Hellkvist
Enhetschef
021-17 66 84

Margareta Busk
Enhetschef
021-17 67 73

Karina Olofsson
Vårdförbundet
021-17 60 96

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor