Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Sjuksköterskor till Palliativa enheten

Refnr: 20190158

Vill du ha ett arbete där du har ett stort patientfokus och arbetar utifrån ett helhetsperspektiv på människan?  Då är det kanske dig vi söker till oss på Palliativa enheten i Västerås. Vi fortsätter att stärka upp vårt team och ser fram emot att få just dig som kollega till oss.  

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska hos oss på Palliativa enheten välkomnas du till en trevlig arbetsplats. Vi är sedan hösten 2017 en hopslagen enhet under utveckling, i helt nya lokaler. Hos oss finns numera både den specialiserade palliativa vårdavdelningen och avancerad sjukvård i hemmet (AH-teamet) under samma tak. Som sjuksköterska arbetar du nära patienten och dennes närstående. Du ger individuellt anpassad vård med målet att på bästa sätt lindra symptom oavsett om de är fysiska, psykiska, andliga eller existentiella. I den här tjänsten kommer du rotera mellan vårdavdelning och AH-teamet vilket ger dig stora möjligheter till variation i både patientmöten och arbetsuppgifter. På vårdavdelningen arbetar du tillsammans med undersköterska i en lugn och hemtrevlig miljö och i AH - teamet arbetar du självständigt i patientens hem.


Om arbetsplatsen

Palliativa Enheten i Västerås tillhör organisatoriskt Onkologiska kliniken. Hos oss arbetar vi i team med läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, fysioterapeut, arbetsterapeut och kurator. Det finns även en diakon knuten till verksamheten.

Vi tar emot patienter som är i behov av specialiserad palliativ vård och arbetar utifrån en helhetssyn på människan där ledord som teamarbete, symtomlindring, kontinuitet och stöd till närstående är centrala. AH - teamet har ibland uppdrag som innefattar icke palliativ vård men kräver specifik medicinsk kompetens. Det kan till exempel vara antibiotika intravenöst, parenteral nutrition, blodtransfusioner etc.

 

Vi erbjuder dig:

  • Ett meningsfullt och stimulerande jobb med stort patient och anhörigfokus.
  • Att vara med på en utvecklingsresa i en positiv verksamhet.
  • Variation av både självständigt arbete och i team.
  • En individanpassad introduktion tills du känner dig trygg i din roll.
  • Möjlighet till att auskultera för dig som är nyfiken på att veta mer om vår verksamhet. 

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som trivs med att arbeta i team och är trygg i att ta egna beslut. Med fördel har du yrkeserfarenhet som sjuksköterska. Vi ser det som ett stort plus om du har erfarenhet från palliativ vård och/eller från hemsjukvården. Vidareutbildning inom palliativ vård eller annan relevant utbildning är också meriterande. Då du kommer att ha många kontaktytor behöver du utan problem kunna kommunicera samt uttrycka dig väl på svenska, både i tal och skrift.

För att passa hos oss ser vi att du är en trygg, flexibel och empatisk person. Du trivs i ett arbete med mycket samarbete och situationer som ibland utmanar ditt lugn och fokus. Det här är ett jobb för dig som är kommunikativ, ser positivt på ditt arbete och som vill arbeta utifrån en helhetssyn i patientarbetet. Brinner du också lika mycket för vår målgrupp som vi då kan det här vara det perfekta jobbet för dig!

 

Anställningsvillkor

Tillsvidare, heltid dag/kväll (Anställningsgrad kan diskuteras).

Tillsvidare, heltid natt/dag (Anställningsgrad kan diskuteras)

1 Vikariat, heltid dag/kväll om 6 månader med eventuell möjlighet till förlängning.

Tillträde efter överenskommelse. 

B-körkort är ett krav.

 

Välkommen med din ansökan senast 3 mars 2019.

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov. Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Kontaktpersoner

Cecilia Hellkvist
Enhetschef
021-17 66 84

Margareta Busk
Enhetschef
021-17 67 73

Karina Olofsson
Vårdförbundet
021-17 60 96

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor