Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Sjuksköterskor till Köpings sjukhus

Refnr: 20190126

Tycker du att teamarbete, god gemenskap och patientnära vård är viktigt? Vill du arbeta i en verksamhet där närheten till varandra öppnar upp för gott samarbete och en sammanhängande vårdkedja för patienten? är det kanske dig vi söker 

Vi söker sjuksköterskor till alla våra enheter inom medicinkliniken på Köpings sjukhus. Välkommen till ett litet sjukhus med stora möjligheter. Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt. 

Arbetsuppgifter 

Som sjuksköterska hos oss arbetar du utifrån ett helhetsperspektiv med patienten i fokus och har ett arbetsledande ansvar i omhändertagande, behandling och omvårdnad av akut sjuka internmedicinska patienter. Hos oss erbjuds du ett roligt, självständigt och stimulerande arbete. Du är del av ett multiprofessionellt team som är sammansatt av olika yrkesprofessioner. En annan viktig del av ditt arbete är kontakt med närstående och andra vårdgivare.

Om arbetsplatsen 

På Köpings sjukhus välkomnas du till en arbetsplats med ett familjärt och öppet arbetsklimat. Verksamheten är tillräckligt stor för att ge god vana att behandla de vanliga medicinska sjukdomarna och tillräckligt liten för att du som enskild medarbetare ska ha möjlighet att se helhet, vara igenkänd och känna dig hemma på hela kliniken. 

Vi värnar om att du som ny sjuksköterska får en god introduktion för att du ska känna dig trygg i din roll. Att nya och erfarna medarbetare lär av varandra ser vi som en självklarhet. Teamarbetet är viktigt för oss för att vi ska kunna ge en god och professionell omvårdnad där patienten är i centrum.  

Till avdelningarna har vi medarbetare för vårdnära service (VNS) och två utskrivningssamordnare kopplade vilket gör att du som sjuksköterska får större möjlighet att jobba patientnära.  

Avdelning 1 - Hjärta/lungor
Avdelning 1 är en akutvårdsavdelning med inriktning mot hjärta och lungor. Vi har 24 vårdplatser varav tio telemetriplatser för arytmiövervakning.

Avdelning 2 – Stroke och rehabilitering
Avdelning 2 har 24 vårdplatser fördelade på fyra akutplatser för stroke, sju platser för rehab stroke, fem platser för ortopedisk rehab och åtta geriatriska platser.

Avdelning 3 – Hematologi och gastroenterologi;
Avdelning 3 är en internmedicinsk akutvårdsavdelning. Här är inriktningen blod-mage-tarm samt njur och -diabetespatienter. Avdelningen har 24 vårdplatser.

Akuten
/hjärtintensiven (HIA) 
Akutmottagningen tar emot ca 12 500 patienter per år. Medelvårdtiden på Hjärtintensiven är två till fyra dagar. Här möter du en stor variation av patienter inom ett omfattande och stimulerande spann av sjukdomstillstånd. 

Kvalifikationer 

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska som vill bidra till ett gott teamarbete och medverka till en god vård. Vi söker dig som är erfaren men också i början av din karriär. Du som har läst minst fyra terminer av din sjuksköterskeutbildning är också varmt välkommen att kontakta oss för att eventuellt påbörja en timanställning som undersköterska. Vi ser gärna att du har vidareutbildning som är lämplig för respektive avdelning samt har erfarenhet av vård med liknande inriktning. Erfarenhet av omhändertagande av patienter med internmedicinska diagnoser är något vi värdesätter. Du som inte har tidigare erfarenhet kommer att erbjudas intern utbildning.

Du är professionell i din yrkesroll och eftersträvar ett gott bemötande till patient och kollegor. Du har lätt för att leda, planera och prioritera i ditt arbete. I nya och oförutsedda situationer behåller du ditt lugn och kan fokusera på rätt saker. Du har förmågan att sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation och behandlar andra människor med ödmjukhet och respekt. 
 

Vi erbjuder dig 

  • En arbetsplats som kännetecknas av trygghet, öppenhet och god gemenskap. 
  • Möjlighet till rotationstjänst för att bredda din kompetens.
  • Möjlighet till traineeprogram.
  • Möjlighet att prova på de olika enheterna innan du väljer din placering.
  • Kompetensutveckling via Regionens lärcentrum. Vid Köpings sjukhus finns även ett kliniskt träningscentrum. 
  • Region Västmanlands "introduktionsår för sjuksköterskor" för nyexaminerade. Syftet med introduktionsåret är att underlätta övergången från utbildning till yrkesrollen som sjuksköterska och är ett komplement till klinikens egen introduktion. 

Läs mer om Region Västmanlands förmåner här: https://regionvastmanland.se/jobba-med-oss/dina-formaner/


Anställningsvillkor
 

Tillsvidare, heltid. Annan tjänstgöringsform kan diskuteras. Tjänster finns för både dag/kväll och nattjänstgöring. Två helger av fem.

Region Västmanland erbjuder en ny arbetstidsmodell för våra sjuksköterskor som arbetar natt. Du som arbetar ständig natt har ett veckoarbetstidsmått på 32 h/vecka vid heltidstjänstgöring 100%

Tillträde enligt överenskommelse.


Välkommen
med din ansökan senast 24 februari 2019.

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Kontaktpersoner

Peter Grönvall Fasth
Enhetschef avd 1
0221-261 24

Christina Gehlin
Enhetschef avd2/AH
0221-263 47

Therese Norén
Enhetschef avd 3
0221-262 98

Ann-Christine Hernbrand-Larsson
Enhetschef Akutmottagningen
0221-261-03

Catharina Pettersson
Enhetschef Akutmottagningen
0221-261 82

Harriet Lindqvist
Vårdförbundet
021-10 41 62

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor