Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Sjuksköterskor till Kirurgmottagningen, Endoskopienheten

Refnr: 20190398


Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.


Om arbetsplatsen

Kirurgmottagningens verksamhet är stor, bred och specialiserad. På arbetsplatsen finns olika team som arbetar med olika inriktningar varav endoskopiverksamheten är en av dessa.

Utvecklingen inom endoskopin är spännande och intressant, tekniken går ständigt framåt och vi gör allt mer avancerade ingrepp endoskopiskt.


Arbetsuppgifter

Våra sjuksköterskor arbetar med olika uppdrag och arbetsuppgifter. Just nu är det vår endoskopiverksamhet som behöver förstärkas. På endoskopienheten utförs bland annat gastroskopier, sigmoideoskopier, koloskopier och ERCP-undersökningar. Vi arbetar med både akuta och elektiva patienter. Över tid kommer du att arbeta inom flera av våra inriktingar på Kirurgmottagningen.

I arbetet ingår bl a att förbereda sal och utrustning, informera och stötta patient, assistera undersökare samt efterarbete med instrument och sal. I rotationstjänsterna ingår sedvanligt avdelningsarbete.

Du får en individuellt anpassad upplärning och man tar en inriktning i taget.

På vår arbetsplats finns stor möjlighet till utveckling och nytt lärande och du arbetar tillsammans med engagerade och målinriktade kollegor. Det finns möjlighet att komma och hospitera om man är nyfiken på arbetsplatsen.

Arbetsuppgifter kan komma att ändras över tid.


Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska. Det är meriterande om du har några års erfarenhet som sjuksköterska. Erfarenhet och/eller utbildning inom endoskopi/kirurgi är också meriterande.

Du ska vara trygg och stabil i din roll som sjuksköterska. Du har en positiv inställning till arbete, hög flexibilitet samt god förmåga att prioritera.

Du delar vår värdering att alltid sätta patienten i centrum och lägger stor vikt vid att skapa bra möten. Du är noggrann, ordningsam och tycker det är viktigt att göra ett bra arbete. Du har lätt för att samarbeta och har förmåga att arbeta båda självständigt och i team. 


Anställningsvillkor

Tre tillsvidaretjänster på heltid, sysselsättningsgraden går att diskuera. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

En tjänst arbete måndag - fredag, visst kvällsarbete onsdagar. Två tjänser med rotation mot kirurgavdelning.


Välkommen med din ansökan senast 19 juni 2019.
 

 

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se, för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Kontaktpersoner

Linda Lothström
Enhetschef
021-17 44 32

Kajsa Edvardsson
Vårdförbundet
021-17 36 66

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor