Till innehåll
Logotyp Region Västmanland
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Sjuksköterskor till Kirurgklinikens avdelning 8

Refnr: 20180247

Hos oss är ingen dag är den andra lik. Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt. 

 

Om arbetsplatsen

Vi är en arbetsplats där alla yrkeskategorier bildar en sammansvetsad grupp. Förutom sjuksköterskor, läkare och undersköterskor ingår klinisk apotekare, fysioterapeut, arbetsterapeut, receptionist, och kurator i vårt team. Vi har också ett gott samarbete med de andra avdelningarna inom kliniken och vi hjälper varandra med kompetens och frågor kring våra olika specialiteter.

Vi på avdelning 8 är en blandad grupp när det kommer till ålder och erfarenhet. Du behöver inte vara rädd för att kirurgen ska vara för tufft eller för utmanande varken för dig som ny i yrket eller dig som har arbetat några år. Alla har vi någon gång varit nya. Vi är med dig hela vägen – fram till det sjuksköterskeproffs du kommer att bli.

Vi erbjuder alla nya kollegor en introduktion på 12 veckor där insyn i de olika verksamheterna på kirurgkliniken ingår. Kirurgkliniken satsar på ökad kompetensutveckling för sjuksköterskor där olika utbildningar för alla nyanställda ingår under det första året, och kontinuerligt i ditt fortsatta arbete som sjuksköterska hos oss. Det kan även finnas möjlighet att få en betald specialistsjuksköterskeutbildning om du önskar det. Hos oss är det viktigt att hela tiden få kunna utvecklas inom sin profession och som enskild person!

För att du ska trivas och må bra hos oss har vi individuell schemaläggning. Vi erbjuder möjlighet till sänkt veckoarbetstid. Du som arbetar blandat natt- och dag får fyra timmars arbetstidsförkortning för varje nattpass. De som arbetar ständig natt får ett heltidsmått på 32 timmar per vecka vid anställning på heltid. 

 

Arbetsuppgifter

Hos oss på avdelning 8 är vi specialiserade på ÖGI, övre gastrointestinal kirurgi. Vi utreder och behandlar patienter med esofagus-, ventrikel-, gall-, lever-, mjält- och pankreas sjukdomar. Vi vårdar patienter i olika åldrar som genomgår planerad kirurgi men också patienter med akuta kirurgiska tillstånd och patienter som har utsatts för olika trauma. Här får du följa patienten genom hela vårdkedjan, från akuten till utskrivning. Givetvis alltid med patienten i fokus.

Hos oss är ingen dag den andra lik. Arbetet är roligt, spännande, varierande och utvecklande. Här arbetar du patientnära och är omvårdnadsansvarig för dina patienter. Du arbetar i team tillsammans med andra sjuksköterskor, undersköterskor och läkare. Du är aldrig ensam i ditt arbete utan har alltid någon att fråga eller ta hjälp av. Många medicinsktekniska moment som är kvalificerande ingår i dina arbetsuppgifter och ger stora meriter i din fortsatta framtid som sjuksköterska.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Om du har erfarenhet av arbete i öppenvården är det en fördel. Du får gärna ha vana av att arbeta i journalsystemet Cosmic, men det är inget krav.

För oss är det viktigt hur du är som person. Det här är en arbetsplats där det händer mycket, och det måste du trivas med. Vi är fortfarande inne i en förändringsprocess, så du behöver vara öppen för förändringar och ha en vilja att vara med och bidra till framtida förbättringar i vårt arbetssätt. Vi säker dig som tar initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat. Givetvis har du alltid patienten i fokus.

Vi ser fram emot din ansökan! 

 

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, heltid 100 % Tillträde efter överenskommelse.  

 

Välkommen med din ansökan senast 30 november 2018!

 

Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se, för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.  

 

Kontaktpersoner

Tina Gustafsson
Enhetschef avdelning 8
021-17 65 70

Lena Carlsson
Vårdförbundet
lena.c.carlsson@regionvastmanland.se

Elena Kolesnikova
Vårdförbundet
elena.kolesnikova@regionvastmanland.se

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor