Till innehåll
Logotyp Region Västmanland
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Sjuksköterskor till Kirurgklinikens avdelning 6

Refnr: 20180276

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 

Om arbetsplatsen

Kirurgi är en bred och spännande specialitet och hos oss kommer du växa som sjuksköterska. Här finns mycket kunskap, ett öppet klimat och vi är inte rädda för att fråga om det vi inte kan. Vi jobbar hela tiden för att förbättra vår verksamhet och du kommer givetvis bli en stor del i detta. 

Vi erbjuder alla anställda fortlöpande utbildning och en individuell kompetensutvecklingsplan för att du ska kunna utvecklas på vår arbetsplats. 

Vi arbetar tätt tillsammans, har roligt och trivs ihop. Vi är stolta över att vi 2017 vann regionens interna arbetsmiljöpris Solrosen, med en del av motiveringen: ”Genom ett tydligt och engagerat ledarskap och med hög grad av delaktighet hos medarbetarna har denna arbetsplats arbetat för att skapa en miljö där medarbetare trivs och patienter får en vård av hög kvalitet” 

Som ny får du en individuellt anpassad introduktion på upp till 12 veckor. Det första året får du ett personligt utvecklingsprogram beroende på din erfarenhet och dina intressen. Det kan finnas möjlighet till en betald specialistutbildning om du så önskar det i framtiden. Vår målsättning är att alla som kommer till oss ska känna en trygghet på sin arbetsplats.

 

För att du ska trivas och må bra hos oss har vi individuell schemaläggning. Vi erbjuder möjlighet till sänkt veckoarbetstid vid rotation mot natt

Se din förmåner: https://regionvastmanland.se/jobba-med-oss/dina-formaner/ 

 

Arbetsuppgifter

Hos oss på avdelning 6 är vi specialiserade på kolorektal kirurgi. Här träffar du akuta och elektiva patienter med varierade vårdtider och vårdbehov.

Du som trivs med att arbeta strukturerat med standardiserade vårdprogram, vill utföra avancerade medicinsktekniska moment, vara aktiv coach i patientens postoperativa mobilisering och samtidigt stötta patienter emotionellt efter operation, kommer att trivas i vår arbetsgrupp. Som sjuksköterska är du omvårdnadsansvarig och arbetar i team tillsammans med undersköterska och läkare. 

Vi är bra på det vi gör, och får både uppskattning från patienter och uppmärksamhet från omvärlden.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Om du har erfarenhet av arbete inom akut kirurgi är det en fördel. Du får gärna ha vana av att arbeta i journalsystemet cosmic, men det är inget krav. 

För oss är det viktigt hur du är som person. För att trivas hos oss tror vi att du är en stabil och trygg person som kan behålla lugnet i stressade situationer. Vi är inne i en förändringsprocess och vill gärna att du är kreativ och intresserad av att komma med nya lösningar som kan omsättas i praktiken för att vi tillsammans ska fortsätta utvecklas. 

Vi ser fram emot din ansökan! Om du har frågor kring tjänsten får du gärna kontakta vår enhetschef Sofia Andersson.  Du är också välkommen att hospitera hos oss om du skulle önska.

 

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, heltid 100 %. Tillträde efter överenskommelse.

 

Välkommen med din ansökan senast 30 november 2018!

 

Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se, för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

 

Kontaktpersoner

Sofia Andersson
Enhetschef avdelning 6
021-17 65 92

Lena Carlsson
Vårdförbundet
lena.c.carlsson@regionvastmanland.se

Elena Kolesnikova
Vårdförbundet
elena.kolesnikova@regionvastmanland.se

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor