Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Sjuksköterskor till Kirurgklinikens akutvårdsavdelningar

Refnr: 20190194

 

Vi söker nya kollegor till vår härliga klinik. Hos oss erbjuds du ett varierande, spännande, roligt och betydelsefullt arbete där du gör skillnad och skapar trygghet för patienten. 

På kirurgen arbetar vi aktivt med vår värdegrund och våra hälsoinspiratörer bidrar till ett gott arbetsklimat och god gemenskap. Hos oss är möjligheterna till kompetensutveckling goda och det finns även möjlighet till betald specialistutbildning om du skulle önska det.

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 

Om arbetsplatsen

Kirurgi omfattar skador och sjukdomar i bukhålans alla organ, i bröst, hud och underhud samt endokrina körtlar. Vi vårdar patienter i alla åldrar, som utifrån problembild kan komma att behöva operativ åtgärd. Bedömning och behandling av symtom, vård inför kirurgiska ingrepp och efterbehandling liksom akut omhändertagande vid multitrauma är centralt för Kirurgi.

Vi är en klinik med öppet klimat och god gemenskap. Kirurgi är en bred och spännande specialitet vilket gör att du som sjuksköterska ständigt kommer att utvecklas i din profession. Vi arbetar strukturerat med standardiserade vårdprogram och utför avancerade medicintekniska moment. Vi arbetar även hela tiden för att förbättra vår verksamhet och du är givetvis en stor del i detta.

För att du ska trivas och må bra i ditt arbete erbjuder vi sänkt veckoarbetstid. För varje nattpass du arbetar får du fyra timmars arbetstidsförkortning. Arbetstidsmodellen är ny, men vi märker redan att det skapar mer flexibilitet och möjliggör tid för återhämtning vilket är viktigt för oss.

Vi satsar mycket på utbildning och som ny hos oss erbjuds du hela 12 veckors introduktion med möjlighet till att hospitera och se verksamhetsnära ingrepp och undersökningar.

 

Arbetsuppgifter

På Kirurgkliniken har du stor variation i dina arbetsuppgifter eftersom du jobbar med både elektiv- och akutsjukvård. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat omfatta omvårdnadsansvar, läkemedelshantering, pre- och postoperativ vård och ansvar för patienter med olika akuta sjukdomstillstånd. Du arbetar utifrån ett helhetsperspektiv i ett multiprofessionellt team där ni tillsammans sätter patienten i fokus och där patientens delaktighet är en given del.

  • Avdelning 6 är en akutvårdsavdelning specialiserad på diagnoser/utredning av besvär från nedre delen av buken. Våra elektiva patienter kommer oftast för ett operativt ingrepp i tarmen.
  • Avdelning 7 är inriktat på akuta buksjukdomar och trauma. Vi har även elektiva patienter med inriktning bråck, bröst och plastik.
  • Avdelning 8 har primärt patienter med sjukdomar i övre delen av buken. Elektiva patienter med inriktning struma, galla och lever.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Om du har erfarenhet av arbete i akutvård är det en fördel. Du får gärna ha vana av att arbeta i journalsystemet Cosmic, men det är inget krav.

Som person ser vi att du är lugn och stabil och ser till varje patient och gör den delaktig i vården. Samarbete är viktigt för oss så vi söker efter dig som lyssnar, kommunicerar och kan hantera situationer som uppstår på ett konstruktivt sätt.

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, heltid. Tillträde efter överenskommelse.

 

Välkommen med din ansökan senast 6 oktober 2019

 

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se, för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Kontaktpersoner

Sofia Andersson
Enhetschef avdelning 6
021-17 65 92
sofia.andersson@regionvastmanland.se

Gustaf Andersson
Enhetschef avdelning 7
021-17 65 68
gustaf.andersson@regionvastmanland.se

Tina Gustafsson
Enhetschef avdelning 8
021-17 65 70
tina.gustafsson@regionvastmanland.se

Elena Kolesnikova
Vårdförbundet
elena.kolesnikova@regionvastmanland.se

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor