Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Sjuksköterskor till Kirurgkliniken avdelning 6

Refnr: 20180989

På avdelning 6 har vi roligt och trivs ihop. Vi är stolta över att vi 2017 vann regionens interna arbetsmiljöpris Solrosen. En del av motiveringen löd ”Genom ett tydligt och engagerat ledarskap och med hög grad av delaktighet hos medarbetarna har denna arbetsplats arbetat för att skapa en miljö där medarbetare trivs och patienter får en vård av hög kvalitet” 

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 

Arbetsuppgifter 

Vi på avdelning 6 är en akutvårdsavdelning med inriktning akut buk. Vi har även elektiva patienter med inriktning på tarmen.

Du som trivs med att arbeta strukturerat med standardiserade vårdprogram, vill utföra avancerade medicinsktekniska moment. Som sjuksköterska är du omvårdnadsansvarig och arbetar i team tillsammans med undersköterska och läkare. 

Vi är bra på det vi gör, och får både uppskattning från patienter och uppmärksamhet från omvärlden.

 

Om arbetsplatsen

Kirurgi är en bred och spännande specialitet och hos oss kommer du växa som sjuksköterska. Här finns mycket kunskap, ett öppet klimat och vi är inte rädda för att fråga om det vi inte kan. Vi jobbar hela tiden för att förbättra vår verksamhet och du kommer givetvis bli en stor del i detta. 

Som nyanställd får du en individuellt anpassad introduktion på upp till 12 veckor. Det första året får du ett personligt utvecklingsprogram beroende på din erfarenhet och dina intressen. Du har en erfaren sjuksköterska som mentor. Det kan finnas möjlighet till en betald specialistutbildning om du så önskar det i framtiden. Vår målsättning är att alla som kommer till oss ska känna en trygghet på sin arbetsplats.

För att du ska trivas och må bra hos oss har vi individuell schemaläggning. Vi erbjuder möjlighet till sänkt veckoarbetstid vid rotation mot natt. 

Se dina förmåner: https://www.regionvastmanland.se/jobba-med-oss/dina-formaner/

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Om du har erfarenhet av arbete inom akut kirurgi är det en fördel. Du får gärna ha vana av att arbeta i journalsystemet Cosmic, men det är inget krav. 

För oss är det viktigt hur du är som person. För att trivas hos oss tror vi att du är en stabil och trygg person som kan behålla lugnet i stressade situationer. 

Du är också välkommen att hospitera hos oss om du skulle önska!

 

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, heltid. Tillträde efter överenskommelse.

 

Vi ser fram emot din ansökan senast 15 februari!

 

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov. Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Kontaktpersoner

Sofia Andersson
Enhetschef avdelning 6
021-17 65 92

Elena Kolesnikova
Vårdförbundet
021-17 35 56
elena.kolesnikova@regionvastmanland.se

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor