Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Sjuksköterskor till Intensivvårdsavdelningen Västmanlands sjukhus Västerås

Refnr: 20200366

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

Pga Covid19-situationen så behöver vi utöka vår Intensivvårdsavdelning med några platser permanent då vi ser att vi kommer att ha Covidpatienter i ett okänt antal under lång tid framöver. Därför behövs du som är intensivvårdssjuksköterska, anestesisjuksköterska eller allmänsjuksköterska. 

 

Intensivvårdsavdelningen erbjuder dig

Som IVA-sjuksköterska planerar, samordnar och utför du det patientnära omvårdnadsarbetet tillsammans med undersköterska, sjukgymnast och läkare i team.
På intensivvårdsavdelningen vårdas mycket svårt sjuka patienter med stort omvårdnadsbehov. En viktig del av arbetet är anhörigkontakten.

Avdelningen är högteknologisk, vilket innebär krav på att samtliga medarbetare efter internutbildning har certifikat på den medicintekniska utrustningen.
Vi utbildar ständigt på avdelningen och har många olika ansvarsgrupper som arbetar med utvecklings och förbättringsarbeten. Inskolningen är minst 6 veckor.

 

Om arbetsplatsen

Intensivvårdsavdelningen på Västmanlands sjukhus i Västerås är inriktad mot allmän intensivvård. Vi har idag 9 vårdplatser och ca 850 patienter per år. Vi kommer att försöka utöka till ca 12 platser. Vi är en enhet som jobbar med ständig utveckling och förbättring. Hos oss är variationen lika stor som kompetensen är hög.

Vid arbete inom Operationskliniken tillämpas en tidsvärderingsmodell som påverkar antalet utförda arbetstimmar. Detta innebär att det blir bättre scheman med möjlighet till återhämtning då man arbetar på rotation. Anställningen innebär ett solidariskt ansvar för bemanningen årets alla dagar och dygnets alla timmar.
Beräkningarna i tidsvärderingsmodellen utgår från ett heltidsmått på 38,25 timmar/vecka. Om man vill arbeta enbart natt har man veckoarbetstid 32 timmar som heltidsmått.

 

Kvalifikationer

Du är specialistutbildad sjuksköterska inom intensivvård eller anestesisjukvård. Erfarenhet från intensivvårdsarbete är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper såsom god samarbetsförmåga, flexibilitet samt stresstålighet. 

Vi kan även anställa dig som är grundutbildad sjuksköterska och har minst 2 års erfarenhet av akutsjukvård på en tidsbegränsad anställning. Du ska då vara beredd att läsa specialistutbildning till IVA-sjuksköterska. Efter avslutad IVA-utbildning får du en tillsvidareanställning. Det finns även möjlighet att få betald specialistutbildning. 

Är detta du? Skicka in din ansökan. 

 

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, heltid. Tillträde efter överenskommelse.

 

Välkommen med din ansökan senast 15 augusti 2020 

 

Intervjuer kan ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan! Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

Kontaktpersoner

Ingrid Ceder
Biträdande verksamhetschef IVA
021-17 36 14
ingrid.ceder@regionvastmanland.se
Annika Södervall
Biträdande enhetschef
021-17 31 25
Thomas Ivström
Vårdförbundet IVA
021-17 36 28

Liknande tjänster

Ort

Tjänster

Tjänst Ort Publiceringsdatum

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor