Sjuksköterskor till infektionsteamet på Akutmottagningen Västerås

Refnr: 20190215

Söker du ett varierande, spännande, roligt och utmanande jobb? Vill du bli en av våra duktiga akutsjuksköterskor? Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

Som sjuksköterska på akutmottagningen arbetar du i team med omhändertagande, prioriteringar och bedömningar av svårt sjuka patienter.

Våra största kliniker och patientgrupper är medicin, kirurgi och ortopedi. På jourtid har vi även mindre kliniker som ögon, öron och gynekologi. Vår traumaenhet, en av landets största, tar emot traumafall dygnet runt. Vi har även larmteam för kirurg, medicin, ortoped, infektion och barnpatienter.

Denna tjänst innebär att du kommer arbeta i infektionsteamet på akutmottagningen. Tillsammans med infektionsläkare ansvarar du för akuta infektionspatienters omhändertagande, omvårdnad och provtagningar. De veckor du inte arbetar på infektionsakuten, arbetar du som sjuksköterska på medicinakuten, detta gäller också vid lägre belastning på infektionsakuten.

Låter det här intressant? Tveka inte, skicka din ansökan till oss idag.

Vad satsar vi på?

Vi arbetar mycket med kompetensutveckling, traumaövningar, konceptutbildningar (ex TNCC, AMLS, PRO ACT), kontinuerliga föreläsningar, samt vidareutbildning i akutsjukvård m.m. För oss är patientsäkerhet ständigt i fokus.

Vår värdegrund är en aktiv del i vår vardag. Vi lägger stor vikt på att ständigt förbättra arbetsmiljön. Personalen är vår viktigaste resurs! Våra hälsoinspiratörer och diverse kommittéer bidrar till en god gemenskap och ett gott arbetsklimat.

Legitimerad sjuksköterska är ett krav. Om du har några års erfarenhet av akutsjukvård och infektionssjukvård är det meriterande. Viktigt är att du har god medicinsk kunskap, att du ser vad som behöver göras och agerar därefter med patientens bästa i fokus. Du har ett flexibelt förhållningsätt, med förmåga att snabbt växla tempo. Du är trygg i sjuksköterskerollen och kan förhålla dig till olika situationer.

Tillsvidareanställning, heltid/deltid, två tjänster.  Arbete var tredje helg och arbete på medicinakuten ingår de veckor man inte arbetar på infektionsakuten. Övervägande dagtid. Tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast 31 mars 2019.

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se, för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Titta gärna på vår informationsfilm: https://www.youtube.com/watch?v=7qLByHRP6mY&t=1s%E2%80%8B Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Sonja Westberg
Enhetschef