Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Sjuksköterskor till infektionskliniken Västmanlands sjukhus Västerås

Refnr: 20190823


Är du en sjuksköterska med intresse för infektionssjukvård och som vill vara med oss att göra infektionssjukvården i Västmanland till Sveriges bästa? Då ska du söka denna tjänst!


Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 

Arbetsplatsen

Infektionskliniken består idag av ca 80 engagerade medarbetare som erbjuder en kvalitativ och professionell vård. Vår arbetsplats kännetecknas av ett gott klimat och en bra sammanhållning!

Vi arbetar med det viktigaste vi vet, att bidra till att våra patienter får de allra bästa förutsättningarna och en omvårdnad som alltid utgår ifrån patientens behov.

Infektionskliniken har ett länsövergripande ansvar för den specialiserade infektionssjukvården i Västmanland. Infektionskliniken har vårdavdelning för akuta infektionssjukdomar och mottagning för planerad infektionssjukvård. Under 2020 planeras uppstart av
dagvårdsvårdplatser, som innebär ett ökat samarbete mellan avdelning och mottagning. Vi planerar även vårdplatser för patienter i ett kritiskt skede med behov av utökad övervakning.

Vi söker nu sjuksköterskor som vill bli en del av vår verksamhet!

 

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska på Infektionskliniken kommer du möta ett brett patientklientel i alla åldrar. Infektionssjukvård är ett spännande och lärorikt område då du får möta både akut sjuka patienter samt patienter i ett mindre kritiskt skede.

I ditt dagliga arbete ges du möjlighet till en bredare kunskapsbas inom både medicin och omvårdnad.

På avdelningen arbetar vi i team och har nära samarbete med undersköterskor, läkare, fysioterapeuter och arbetsterapeuter. Likaså har vi ett nära samarbete och kontakt med andra kliniker och instanser.
Det är viktigt med närvarande chefer i teamarbetet. Därför finns våra två biträdande enhetschefer på plats i det dagliga vårdarbetet motsvarande 80%.

Introduktionens längd anpassar vi efter dina förutsättningar. Som nyanställd ges stöd av egna
mentorer med regelbunden uppföljning för att ge dig möjlighet att känna dig trygg hos oss!

 

Kvalifikationer

Du som legitimerad sjuksköterska är välkommen att söka till oss oavsett om du är ny inom yrket eller har tidigare arbetserfarenheter. Vi ser det meriterande att du har erfarenheter kring svårt sjuka och akut sjuka patienter.

Vi söker dig med personlig mognad, som är trygg, stabil och har självinsikt. Din samarbetsförmåga är god och du relaterar till andra på ett lyhört sätt. Du är tydlig och har en pedagogisk förmåga där du kan förmedla tillgodogjord kunskap till andra på ett bra sätt. Du säkerställer att budskap når fram och att förväntningar är klara för alla berörda parter. Vi välkomnar att du kommer med idéer och nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor och arbetar utifrån ett professionellt förhållningssätt där du utgår ifrån fattade beslut, verksamhetsplaner, mål, policys och riktlinjer. Vi strävar alltid efter att utveckla våra medarbetare och därmed kliniken.

Vi är på god väg mot vårt mål, att bli Sveriges bästa Infektionsklinik!

 

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning 100% eller efter eget önskemål. Arbete dagtid, kväll, natt och helg. På kliniken är vi nytänkande och flexibla med att möta dina specifika önskemål för planering av arbetstid så det passar både dig och verksamheten. Möjlighet finns till rotation till andra verksamheter som vi samarbetar med.

Vid rotation till nattarbete följer vi Regionens riktlinjer för arbetstidsförkortning vilket innebär att du som arbetar blandat natt och dag får 4 timmars arbetstidsförkortning för varje nattpass som du arbetar.

 

Välkommen med din ansökan senast 30 april 2020

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! 

Intervjuer kan ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan! Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

Kontaktpersoner

Anneli Eriksson
Enhetschef
021-17 55 62
Josefine Westling
Biträdande enhetschef
0766-958719
Maria Nygårds och Maria Sundell
Fackl repr. Vårdförbundet
021-17 33 27

Liknande tjänster

Ort

Tjänster

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor