Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Sjuksköterskor till Gastro, Hematologi- och Reumatologisektionen Västerås (BMT)

Refnr: 20190422

Vi erbjuder dig en härlig personalgrupp med mycket humor! Här tillåts du att vara ny och här hos oss finns inga dumma frågor. Vi har en hög kompetens och erfarenhet där det alltid finns någon att be om hjälp.


Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 

Arbetsuppgifter

Vi vårdar patienter med allt från akuta blodsjukdomar, IBD, lever- och reumatologiska sjukdomar. Våra patienter kräver en hög medicinsk vård såsom cytostatikabehandlingar, centrala infarter, transfusioner och som även har ett komplext omvårdnadsbehov vid till exempel neutropeni, eftervård av stamcellstransplantationer, leversjukdomar och IBD.


Om arbetsplatsen

Gastro, Hematologi- och Reumatologisektionen tillhör Medicinkliniken i Västerås. På avdelningen arbetar vi i team runt patienten med läkare, sjuksköterska, undersköterska, fysioterapeut, arbetsterapeut, kurator och dietist.

Vi erbjuder dig en individuell upplärning oavsett tidigare erfarenhet i upp till 6 veckor med mentorskap samt möjlighet till specialistutbildning inom medicin. Vår målsättning är att sätta patienten i centrum och ge varje patient en god vård utifrån dennes enskilda behov - baserat på ett positivt bemötande, omtanke och kompetens.

Vi har individuell schemaplanering vilket innebär att du har stor möjlighet att påverka ditt eget schema.


Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, som gillar utmaningar och som vill arbeta med varierande arbetsuppgifter och olika patientkategorier. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av vårt journalsystem Cosmic och tidigare erfarenhet av arbete inom hematologi, gastroenterologi samt reumatologi.

Eftersom arbetsuppgifterna till stor del handlar om avancerad medicinsk sjukvård och omvårdnad av patienter med komplext vårdbehov, så ser vi gärna att du är stabil och bibehåller ditt lugn i stressade och pressade situationer. Du har en god förmåga att strukturera ditt arbete på ett effektivt sätt, har en god samarbetsförmåga och ett empatiskt förhållningssätt.


Anställningsvillkor

Tillsvidare, heltid.

Tillträde enligt överenskommelse.

 

Vi ser fram emot din ansökan senast 31 augusti 2019

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se, för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

 

Kontaktpersoner

Britt-Marie Hjalmarsson
Enhetschef
021-17 38 30

Sofie Carlén
Sektionsledare
021-17 38 30

Carina Hedberg
Fackl. repr. Vårdförbundet
021-17 33 54

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor