Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Sjuksköterskor till bemanningspool, Region Västmanland

Refnr: 20190376

Brinner du för ditt arbete som sjuksköterska och vill ha ett större fokus på det kliniska arbetet och patientkontakten?

Vi fortsätter vårt arbete med att stärka upp vår sjuksköterskepool och söker dig som vill se olika verksamheter och bredda din kompetens som sjuksköterska.

Hos oss får du både professionell och personlig utveckling. Vi ser fram emot att just du söker till oss!

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 

Arbetsbeskrivning

Som sjuksköterska hos oss på resursenheten kommer du att ingå i vår sjuksköterskepool som är en resursförstärkning där vi erbjuder våra kunder på Västerås sjukhus kvalificerade sjuksköterskor vid korttidsfrånvaro.

Hos oss välkomnas du till en arbetsplats med bra sammanhållning där du som medarbetare är viktig för oss. Du har din chef nära till hands som du alltid kan vända dig till med frågor eller om du bara vill prata en stund om din dag. Tillsammans tar vi fram den introduktion du behöver. Som sjuksköterska deltar du även i resursenhetens regelbundna arbetsplatsträffar och planeringsdagar.

 

Om arbetsplatsen

Resursenheten är Regionens egen bemanningspool vars uppdrag är att vid korttidsfrånvaro erbjuda kvalificerade sjuksköterskor, undersköterskor och medicinska sekreterare till Västerås sjukhus olika enheter. Inom verksamheten finns även den interna patienttransporten som avlastar vården och ger mer tid till patienterna.

Som anställd hos oss deltar du som sjuksköterska i samma utbildningar som övrig vårdpersonal inom regionen. Det innebär att vi kan erbjuda våra kunder personal med hög kompetens och de kan känna trygghet.

 

Vi erbjuder dig:

  • I och med vårt kollektivavtal med Vårdförbundet erhåller du pooltillägg på 5000 kronor per månad om du arbetar heltid (justeras efter tjänstgöringsgrad) som är bundet till din anställning hos oss på resursenheten
  • Ett arbete där du gör skillnad för sjukvården och kan fokusera på det kliniska arbetet och patienten
  • Ett rullande arbetstidsschema
  • Ett flexibelt arbete med stor variation
  • Möjlighet att bredda din kompetens
  • En utåtriktad roll med många kontaktytor

 

Läs mer om dina förmåner som anställd inom Region Västmanland här: https://regionvastmanland.se/jobba-med-oss/dina-formaner/

Titta även gärna på vår film om regionen: https://www.youtube.com/watch?v=7qLByHRP6mY

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet inom yrket alternativt erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. För att passa hos oss behöver du vara trygg i din yrkesroll och ha förmåga att arbeta självständigt. Du behöver ha goda kunskaper i det svenska språket och utan problem kunna hantera dator som arbetsverktyg i det dagliga arbetet. Det här är ett jobb för dig som gillar fartfyllda situationer och trivs i ett arbete som präglas av samarbete. Brinner du också lika mycket för vården som vi kan det här vara det perfekta jobbet för dig!

 

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, heltid. Tillträde efter överenskommelse. Tjänstgöring heltid dag, kväll och helg.

Provanställning kan komma att tillämpas.

 

Välkommen med din ansökan senast 8 september 2019.

 

För mer information eller övriga frågor så är du varmt välkommen att höra av dig via telefon eller mail. 

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se, för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Kontaktpersoner

Ulrica Sundström
Enhetschef
021-48 18 183
ulrica.sundstrom@regionvastmanland.se

Camilla Persson
Verksamhetschef
021-17 35 19
camilla.persson@regionvastmanland.se

Harriet Lindqvist
Vårdförbundet
021-10 41 62

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor