Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Sjuksköterskor till avdelning 94, Vuxenpsykiatrin Västerås

Refnr: 20190151

Vill du arbeta på en avdelning som siktar mot framtiden med en modern vårdmiljö och innehåll? Är du utvecklingsorienterad och vill verka för en kvalitativ psykiatrisk vård tillsammans med professionella medarbetare? Då två av våra medarbetare har valt att gå vidare i sin psykiatriska karriär söker vi nu nya medarbetare till vårt team. Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

Arbetsuppgifter

Hos oss arbetar du i team med andra sjuksköterskor och skötare och är omvårdnadsansvarig för patienten gällande alltifrån akuta ingripanden till långsiktig planering. Du har vårdande samtal, deltar i vårdmöten och har kontakt med andra verksamheter både inom och utanför den egna organisationen, vilket har till syfte att förbättra kvaliteten i vården och få en säker och smidig utslussning av patienten. Du dokumenterar i journalsystemet Cosmic.

Vi står inför en spännande utvecklingsprocess där mycket händer. Vi har i september 2018 startat arbetet att bli den första Kliniska Utbildnings Avdelningen (KUA) inom psykiatrin i Region Västmanland. KUA kommer att vara en integrerad del av avdelningen och du kommer vara med och handleda framtidens sjuksköterskor.


Om arbetsplatsen

Avdelning 94 är en allmänpsykiatrisk vårdavdelning som riktar sig till patienter i åldern 18-45 år. På avdelningen arbetar vi med en bredd av diagnoser, exempelvis depressioner, ångesttillstånd, ätstörningsproblematik, personlighetsstörningar och kriser av olika slag. Bredden gör arbetet intressant och lärorikt. Avdelningen har idag 15 vårdplatser.

Vi befinner oss i helt nyrenoverade lokaler som är ändamålsenligt utformade för bland annat KUA, ny teknik men också för trivsel och en god arbetsmiljö. Hos oss får du professionella kollegor som arbetar med patienten i fokus och verkar för ett gott teamarbete. Flera av våra medarbetare läser just nu specialistutbildning och vi värdesätter att du som medarbetare får kompetensutvecklas och ges möjlighet till handledning.

Utöver starten av KUA och utökningen av vårdplatser kommer vi starta upp arbetet med självvald inläggning för specifika patienter inom det närmsta året. Vi implementerar även en ny omvårdnadsteori och fortsätter vårt arbete med bland annat dialektisk beteendeterapi (DBT).

Vi har flera filmer på Youtube där du kan se hur det är att arbeta inom vuxenpsykiatri i Region Västmanland: https://www.youtube.com/watch?v=n8Lv0aPWSGE


Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. För att kunna ge patienten en så god och kvalitativ vård som möjligt ser vi gärna att du har en specialistutbildning i psykiatri. Handledning av studenter är en självklar del på vår avdelning varför handledarutbildning är meriterande men framförallt ska du ha ett genuint intresse att handleda. Goda kunskaper i svenska språket är viktigt.

För att trivas hos oss ser vi att du har intresse av att arbeta med människor och tycker om att arbeta i grupp. Du har lätt för att anpassa dig till nya omständigheter och har förmågan att fatta snabba beslut. Du är en empatisk och trygg person som tar ansvar för dina arbetsuppgifter och kommunicerar på ett tydligt sätt. Du är ödmjuk och inlyssnande och bidrar till ett öppet och trevligt arbetsklimat.

Vi erbjuder dig:

  • Möjlighet att gå specialistutbildningen med bibehållen lön
  • En god introduktion och möjlighet till en namngiven mentor för handledning och stöd
  • Är du nyexaminerad sjuksköterska kommer du få delta i regionens introduktionsprogram för sjuksköterskor


Anställningsvillkor

Vi söker både sjuksköterskor för tjänstgöring dag/kväll och för nattjänstgöring.
Tillsvidare, heltid inom Vuxenpsykiatrin med placering på avdelning 94.

Välkommen med din ansökan senast 3 mars 2019.

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Utdrag från polisens belastningsregister kommer att begäras vid en eventuell anställning. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Kontaktpersoner

Hans Ihrfors
Enhetschef
021-17 58 08

Harriet Lindqvist
Vårdförbundet
021-10 41 62

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor