Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Sjuksköterskor till Ambulanssjukvården Västmanland

Refnr: 20180296

Vill du använda hela din kompetens och kunskap samtidigt som du får jobba med en patientbredd utöver det vanliga? Lockas du av ett arbete som innebär snabba beslut och problemlösningar? Då kanske det är dig vi söker.


Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska inom ambulanssjukvården Västmanland får du jobba med en patientbredd utöver det vanliga och du arbetar i nära samarbete med ambulanssjukvårdare eller sjuksköterska. I uppdraget ingår att utföra alla uppdrag som förekommer inom ambulanssjukvården och tjänstgöring sker dygnet runt. Tjänsten innehåller mycket utbildning och under introduktionsåret både körutbildning samt flera konceptutbildningar. Vi söker stimulansmedel för vidareutbildningar.


Om arbetsplatsen

Ambulanssjukvården Västmanland ingår, tillsammans med akutmottagningen i Västerås, i akutkliniken. Ambulanssjukvården har c:a 32 000 uppdrag per år. Under ambulanssjukvården ligger även Sjukvårdens larmcentral som besvarar drygt 40 000 112-samtal per år. I Västmanland utgår ambulanserna från fyra orter, Fagersta, Köping, Sala och Västerås.

 

Vi erbjuder dig:

  • Utbildning och utveckling i din yrkesroll
  • Goda karriärsmöjligheter inom kliniken
  • Individuell schemaläggning och regionens arbetstidsmodell där viss del nattarbete kan ge en lägsta veckoarbetstid på 30,15 timmar.
  • Som önskar rotationstjänst inom eller utanför kliniken den möjligheten
  • En trygg anställning och personalförmåner, läs mer här: https://regionvastmanland.se/jobba-med-oss/dina-formaner/ 


Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som har erfarenhet inom yrket. Vi genomför individuell prövning av din erfarenhet. För anställningen krävs god körvana, liksom tre års sammanhängande körkortsinnehav. C-körkort är en merit. God fysik förutsätts eftersom tunga lyft förekommer i arbetet. Intyg om simkunnighet på 200 meter skall bifogas ansökan.


Vid anställningsintervjun ingår fysiska tester och körprov. Intervjuer och tester sker 11/6 samt 14/6.


Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, heltid. Placering inom ambulanssjukvården.

Region Västmanland erbjuder en av Sveriges bästa förmåner för sjuksköterskor som arbetar natt. Vi erbjuder en sänkt veckoarbetstid för ett hälsosamt och hållbart arbete.

Du som arbetar blandat natt- och dag får 4 timmars arbetstidsförkortning för varje nattpass som du arbetar. Du som arbetar ständignatt får ett heltidsmått på 32 timmar per vecka vid anställning på heltid.

 

Välkommen med din ansökan senast 31 maj 2018.

 

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju. Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Kontaktpersoner

Fredrik Leek
Områdeschef Ambulanssjukvården
021-17 45 59

Veronica Knutsson
Enhetschef
021-17 45 69

Fredrik Rudstam /Peter Sjödah
Vårdförbundet
021-17 34 42

Faruk Piric
Kommunal
021-17 34 42

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor