Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Sjuksköterskor till Akutmottagningen

Refnr: 20200705

Har du erfarenhet inom sjuksköterskeyrket och känner för utveckling?

Om du söker ett varierande, spännande och roligt jobb där du får möta patienter i alla åldrar tillsammans med ett team som är bäst när det gäller, då kanske det är du som blir en av våra skickliga akutsjuksköterskor!


Arbetsbeskrivning

Vårt mål är "Akutsjukvård med suverän kvalité" och som många av våra medarbetare kan vittna om så stämplar vi ut från dagens pass med en känsla av att verkligen ha gjort skillnad, på riktigt, för många.

Som sjuksköterska hos oss arbetar du i ett team tillsammans med läkare och undersköterskor vad gäller bedömning, prioritering och omhändertagande av svårt sjuka patienter. Våra största patientgrupper är inom medicin, kirurgi och ortopedi. På jourtid har vi även patienter från mindre kliniker såsom ögon, öron och gynekologi. Vår traumaenhet är en av landets största och tar emot traumafall dygnet runt. Vi har även larmteam för kirurg-, medicin-, ortoped-, infektion- och barnpatienter.


Din introduktion

Självklart finns ett utarbetat introduktionsprogram för att successivt komma in i alla de arbetsuppgifter som finns på akutmottagningen, detta skräddarsyr vi efter dig och din erfarenhet för bästa resultat. Du är själv med och påverkar din upplärning tillsammans med väl förberedda handledare och en utsedd mentor. Då akutmottagningen består av flera olika kliniker samt larm kommer du att starta din introduktion på en klinik i taget. När du känner dig säker och kan arbeta självständigt lotsas du vidare för ny upplärning på nästa klinik.


Varför arbeta på Akutmottagningen?

”Du utvecklas enormt i din kompetens och får en bred kunskap, ingen dag är den andra lik och varje dag finns något nytt att lära” 
Anneli, Sjuksköterska
 
”Det goda teamarbetet är en förutsättning för att arbetet ska fungera och vi är som bäst när det verkligen gäller”
Håkan, Läkare

"En stor fördel är arbetsplatsens ledarskap, det är organiserat och strukturerat i form av tydliga riktlinjer. Att min närmaste chef är ett tillgängligt bollplank känns tryggt"
Mikaela, Undersköterska

"Jag försöker varje dag uppmuntra till delaktighet och är så stolt över allt driv som finns bland medarbetarna"
Agnes, Enhetschef


Vad satsar vi på?

Vi arbetar brett med kompetensutveckling, traumaövningar och konceptutbildningar samt kontinuerliga föreläsningar. Om arbetet på akutmottagningen passar dig finns en vidareutbildning i akutsjukvård att söka. För oss är patientsäkerhet ständigt i fokus.

Vår värdegrund är en aktiv del i vår vardag. Vi lägger stor vikt vid att ständigt förbättra arbetsmiljön genom att personal och ledning har regelbundna genomgångar av de processer som finns inom akutmottagningen.
Just nu planeras för en ny akutmottagning, i nya akutsjukhuset, som är anpassat för nya arbetssätt.

På akutmottagningen finns också möjlighet att under en schemaperiod önska veckoslutstjänstgöring. En arbetstidsmodell som innebär att vi kan välja att bara arbeta helg, tre pass i veckan och resten ledigt - med bibehållen heltidslön.


Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och det är önskvärt att du har minst ett års erfarenhet. Vi anpassar längd och djup på din introduktion efter dina förutsättningar. Som person söker vi dig som ser vad som behöver göras och agerar därefter med patientens bästa i fokus. Du har en personlig mognad och trygghet och kan skilja på det personliga och professionella i mötet med andra. Du kommer att trivas med oss om du är flexibel, gillar tempoväxlingar och kan bidra med ett glatt humör till vårt trevliga gäng.


Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, heltid, deltid, natt. Tillträde enligt överenskommelse.


Välkommen med din ansökan senast 13 december 2020

Intervjuer kan ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

Kontaktpersoner

Sonja Westberg
Enhetschef Akutmottagningen Västerås
021-17 38 51
Tina Javidi
Vårdförbundet
tina.javidi@regionvastmanland.se
Anne-Marie Bröms
Kommunal
anne-marie.broms@regionvastmanland.se

Liknande tjänster

Ort
Tjänster

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor