Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Sjuksköterskor till Akutmottagningen

Refnr: 20190012

Följ med på vår spännande resa där vi på akutmottagningen ska möta framtiden. Just nu planeras helt nya lokaler, i nya akutsjukhuset, anpassade för nya arbetssätt. Vi har flera spännande projekt på gång till exempel akutläkarprojekt, projekt vårdplatskoordinator samt projekt observationsavdelning.

Så söker du ett varierande, spännande, roligt och utmanande jobb? Vill du bli en av våra duktiga akutsjuksköterskor? Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.


A
rbetsuppgifter

Som sjuksköterska på akutmottagningen arbetar du i ett team tillsammans med läkare och undersköterskor vad gäller bedömning, prioritering och omhändertagande av svårt sjuka patienter. Våra största patientgrupper är inom medicin, kirurgi och ortopedi. På jourtid har vi även patienter från mindre kliniker såsom ögon, öron och gynekologi. Vår traumaenhet är en av landets största och tar emot traumafall dygnet runt. Vi har även larmteam för kirurg-, medicin-, ortoped-, infektion- och barnpatienter.

Självklart finns ett utarbetat introduktionsprogram för att successivt komma in i alla de arbetsuppgifter som finns på akutmottagningen. Tveka inta att kontakta oss för att få veta mer om introduktionen!

Vad satsar vi på?

Vi arbetar mycket med kompetensutveckling, traumaövningar, konceptutbildningar (ex TNCC, AMLS, PRO ACT) och kontinuerliga föreläsningar. Om arbetet på akutmottagningen passar dig finns en vidareutbildning i akutsjukvård att söka. För oss är patientsäkerhet ständigt i fokus.

Vår värdegrund är en aktiv del i vår vardag. Vi lägger stor vikt på att ständigt förbättra arbetsmiljön genom att personal och ledning har regelbundna genomgångar av alla de processer som finns inom akutmottagningen. Personalen är vår viktigaste resurs och våra hälsoinspiratörer samt andra kommittéer bidrar till en god gemenskap och ett bra arbetsklimat.

Vad är det bästa med att arbeta på Akutmottagningen?

”Du utvecklas mycket i din kompetens och får en bred kunskap.”
”Ingen dag är den andra lik och varje dag finns något nytt att lära.”
”Teamarbetet är en förutsättning för att arbetet ska fungera och vi är som bäst när det verkligen gäller”

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska gärna med några års yrkeserfarenhet. Om du har erfarenhet från akutsjukvård så är det meriterande. Om du inte har erfarenhet av akutsjukvård så finns möjligheten att få en utökad introduktion. Meriterande är att du har god medicinsk kunskap, att du ser vad som behöver göras och agerar därefter, med patientens bästa i fokus. Arbetet på akutmottagningen kräver också att du är flexibel och att du är stresstålig.

Låter det här intressant? Tveka inte, skicka din ansökan till oss idag!


Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, heltid

Tillträde enligt överenskommelse.

 

Välkommen med din ansökan senast 28 februari 2019

 

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt!

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

 

Kontaktpersoner

Marie Malm
Områdeschef
021-176036
marie.malm@regionvastmanland.se

Tina Javidi
Vårdförbundet
tina.f.javidi@vardforbundet.se

Anne-Marie Bröms
Kommunal
anne-marie.broms@regionvastmanland.se

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor