Till innehåll
Logotyp Region Västmanland
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Sjuksköterskor till Akutmottagningen Västerås

Refnr: 20180871

Söker du ett varierande, spännande, roligt och utmanande jobb? Vill du bli en av våra duktiga akutsjuksköterskor? Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.


Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska på akutmottagningen arbetar du i team med omhändertagande, prioriteringar och bedömningar av svårt sjuka patienter.

Våra största klinker och patientgrupper är medicin, kirurgi och ortopedi. På jourtid har vi även mindre kliniker som ögon, öron och gynekologi. Vår traumaenhet, en av landets största, tar emot traumafall dygnet runt. Vi har även larmteam för kirurg, medicin, ortoped, infektion och barnpatienter.


Vad satsar vi på?

Vi arbetar mycket med kompetensutveckling, trauma övningar, konceptutbildningar (ex TNCC, AMLS, PRO ACT), kontinuerliga föreläsningar, samt vidarutbildning i akutsjukvård m.m. För oss är patientsäkerhet ständigt i fokus.

Vår värdegrund är en aktiv del i vår vardag. Vi lägger stor vikt på att ständigt förbättra arbetsmiljön. Personalen är vår viktigaste resurs! Våra hälsoinspiratörer och diverse kommittéer bidrar till en god gemenskap och ett gott arbetsklimat.


Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska är ett krav. Vi söker dig som har några års erfarenhet av akutsjukvård. Viktigt att du har god medicinsk kunskap, att du ser vad som behöver göras och agerar därefter med patientens bästa i fokus. Du har ett flexibelt förhållningsätt, med förmåga att snabbt växla tempo. Du är trygg i sjuksköterskerollen och kan förhålla dig till olika situationer.


Låter det här intressant? Tveka inte, skicka din ansökan till oss idag.


Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, heltid/deltid eller timanställning.
Tillträde enligt överenskommelse


Välkommen med din ansökan senast 25 november 2018

 

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju. Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov. Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Kontaktpersoner

Marie Malm
Områdeschef, Akutmottagningen Västerås
021-17 60 36

Tina Javidi
Vårdförbundet
021-17 36 20

Anne-Marie Bröms
Facklig repr Kommunal
021-17 36 20

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor