Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Sjuksköterskor till Akutmottagningen, Västerås

Refnr: 20190583

Är du ny och förväntansfull inför rollen som sjuksköterska eller har du erfarenhet inom yrket och känner för utveckling?

Om du söker ett varierande, spännande och roligt jobb där du får möta patienter i alla åldrar tillsammans med ett team som är bäst när det gäller, då kanske det är du som blir en av våra skickliga akutsjuksköterskor!


A
rbetsbeskrivning

Vårt mål är "Akutsjukvård med suverän kvalité" och som många av våra medarbetare kan vittna om så stämplar vi ut från dagens pass med en känsla av att verkligen ha gjort skillnad, på riktigt, för många.

Som sjuksköterska hos oss arbetar du i ett team tillsammans med läkare och undersköterskor vad gäller bedömning, prioritering och omhändertagande av svårt sjuka patienter. Våra största patientgrupper är inom medicin, kirurgi och ortopedi. På jourtid har vi även patienter från mindre kliniker såsom ögon, öron och gynekologi. Vår traumaenhet är en av landets största och tar emot traumafall dygnet runt. Vi har även larmteam för kirurg-, medicin-, ortoped-, infektion- och barnpatienter.

Din introduktion

Självklart finns ett utarbetat introduktionsprogram för att successivt komma in i alla de arbetsuppgifter som finns på akutmottagningen, detta skräddarsyr vi efter dig och din erfarenhet för bästa resultat. Du är själv med och påverkar din upplärning tillsammans med väl förberedda handledare och en utsedd mentor. Då akutmottagningen består av flera olika kliniker samt larm kommer du att starta din introduktion på en klinik i taget. När du känner dig säker och kan arbeta självständigt lotsas du vidare för ny upplärning på nästa klinik.

Varför arbeta på Akutmottagningen?

”Du utvecklas enormt i din kompetens och får en bred kunskap, ingen dag är den andra lik och varje dag finns något nytt att lära” 
Anneli, Sjuksköterska
 
”Det goda teamarbetet är en förutsättning för att arbetet ska fungera och vi är som bäst när det verkligen gäller”
Håkan, Läkare

"En stor fördel är arbetsplatsens ledarskap, det är organiserat och strukturerat i form av tydliga riktlinjer. Att min närmaste chef är ett tillgängligt bollplank känns tryggt"
Mikaela, Undersköterska

"Jag försöker varje dag uppmuntra till delaktighet och är så stolt över allt driv som finns bland medarbetarna"
Agnes, Enhetschef


Vad satsar vi på?

Vi arbetar brett med kompetensutveckling, traumaövningar och konceptutbildningar samt kontinuerliga föreläsningar. Om arbetet på akutmottagningen passar dig finns en vidareutbildning i akutsjukvård att söka. För oss är patientsäkerhet ständigt i fokus.

Vår värdegrund är en aktiv del i vår vardag. Vi lägger stor vikt vid att ständigt förbättra arbetsmiljön genom att personal och ledning har regelbundna genomgångar av de processer som finns inom akutmottagningen. Personalen är vår viktigaste resurs och våra hälsoinspiratörer samt andra kommittéer bidrar till en god gemenskap och ett härligt arbetsklimat. Vår senaste medarbetarundersökning visar på en god sammanhållning och ett positivt lärande i arbetet.

Följ med på vår spännande resa där vi möter framtiden. Just nu planeras helt nya lokaler, i nya akutsjukhuset, anpassade för nya arbetssätt. Vi har flera spännande projekt på gång till exempel akutläkarprojekt, projekt vårdplatskoordinator samt projekt observationsavdelning. Vi är även pilotklinik för införandet av veckoslutstjänstgöring. En arbetstidsmodell som innebär att vi under perioder kan välja att bara arbeta helg, tre pass i veckan och resten ledigt - med bibehållen heltidslön.


Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, ny som erfaren, vi anpassar längd och djup på din introduktion efter dina förutsättningar. Som person söker vi dig som ser vad som behöver göras och agerar därefter med patientens bästa i fokus. Du har en personlig mognad och trygghet och kan skilja på det personliga och proffessionella i mötet med andra. Du kommer att trivas med oss om du är flexibel, gillar tempoväxlingar och kan bidra med ett glatt humör till vårt trevliga gäng.  


Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, heltid, deltid, natt. Tillträde enligt överenskommelse.


Välkommen med din ansökan senast 22 september 2019


Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Kontaktpersoner

Sonja Westberg
Enhetschef Akutmottagningen Västerås
021-17 38 51

Tina Javidi
Vårdförbundet
tina.f.javidi@vardforbundet.se

Anne-Marie Bröms
Kommunal
anne-marie.broms@regionvastmanland.se

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor