Logotyp Region Västmanland

Sjuksköterskor till Akut stroke och neurologiavdelningen

Refnr: 20220496

På ASN har vi roligt och trivs ihop, visst kan det vara mycket att göra ibland men det går bra när man arbetar i team med toppenbra kolleger.  Vi är stolta över att ha vunnit regionens arbetsmiljöpris Solrosen samt att vi får jättebra utvärderingar från elever och studenter.

ASN är en akutvårdsavdelning inom medicinkliniken. Vi arbetar främst med hjärnans sjukdomar såsom exempelvis stroke, hjärntumörer, MS, ALS och Parkinson. Detta utgör en mix av akut omhändertagande som trombolys vid hjärninfarkt samt rehabarbete och spännande utredningsfall. Som sjuksköterska är du omvårdnadsansvarig och du samarbetar med toppen duktiga undersköterskor, läkare, fysioterapeuter, arbetsterapeuter, logoped, dietist och kurator. För att trivas hos oss ska du tycka om att jobba i team tillsammans med andra.  För att avlasta dig från administrativa uppgifter finns våra receptionister. Vi har en egen anställd utskrivningssamordnare som lotsar oss i patientens väg ut mot kommun och primärvård och varje vardag kommer farmaceut och blandar infusioner och hämtar och plockar iordning läkemedel, mindre tid till läkemedelshantering ger mer tid till patienten. Vi har ett nära samarbete med vår mottagning och som sjuksköterska finns möjlighet att rotera mot vår dagvård om intresse finns.

I höst behöver vi bli fler! Vi kommer att förstärka upp bemanningen för att möta invånarnas behov av vård. På 24 vårdplatser kommer vi på vardagar att dela upp oss i 4 grupper med 1 SSK och 2 USK samt läkare.

Som nyanställd sjuksköterska har du introduktion på 6-7 veckor, du går då tillsammans med erfarna kolleger. Du deltar även i regionens introduktionsår. Vi har önskeschema i ISP och som det är nu behöver du inte jobba natt hos oss då vi har nattanställda sjuksköterskor. Vi har ett generöst friskvårdsbidrag och du får avgiftsfritt nyttja regionens fina gym.

Vi vill jättegärna ha fler kolleger, avdelningen passar både dig som är ny i rollen som sjuksköterska då vi har en gedigen introduktion likväl dig som är erfaren i ditt yrke då man här lär sig nytt och utvecklas hela tiden. Vi som blir dina chefer har jobbat på avdelningen länge både kliniskt och som chefer och brinner för vår avdelning, våra patienter och för att du ska trivas på jobbet.

Du är legitimerad sjuksköterska. Det är såklart meriterande om du har erfarenhet inom yrket men är inget krav.

Som person är du strukturerad och har en god samarbetsförmåga. Eftersom arbetsbelastning och tempo snabbt kan förändras så är det bra om du är stabil och har en förmåga att bibehålla ditt lugn i stressade situationer.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Tillsvidare, heltid. Dag/kväll/helg.
Tillträde enligt överenskommelse

Varmt välkommen med din ansökan senast den 12 juni 2022.

Intervjuer kan ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

Linda Nyrén
Enhetschef
Maria Sellin Welander