Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Sjuksköterskor till Akut stroke- och neurologiavdelningen

Refnr: 20200213

Då två av våra duktiga sjuksköterskor kommer att gå på föräldraledighet under våren söker vi nya kollegor.

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.


Arbetsbeskrivning/arbetsplatsen

På ASN har vi roligt och trivs ihop, visst kan det vara mycket att göra ibland men det går bra när man arbetar i team med toppenbra kolleger. Vi är stolta över att ha vunnit regionens arbetsmiljöpris Solrosen samt att vi får jättebra utvärderingar från elever och studenter.

ASN är en akutvårdsavdelning inom medicinkliniken. Vi arbetar främst med hjärnans sjukdomar såsom stroke, hjärntumörer, MS, ALS och Parkinson. Detta utgör en mix av urakut omhändertagande som trombolys vid hotande eller befäst hjärninfarkt samt rehabarbete och spännande utredningsfall. Som sjuksköterska är du omvårdnadsansvarig och du samarbetar med toppenduktiga undersköterskor, läkare, fysioterapeuter, arbetsterapeuter, logoped, dietist och kurator. För att avlasta dig från administrativa uppgifter finns våra receptionister. Vi har en egen anställd utskrivningssamordnare som lotsar oss i patientens väg ut mot kommun och primärvård och varje vardag kommer farmaceut och blandar infusioner och hämtar och plockar iordning läkemedel, mindre tid till läkemedelshantering ger mer tid till patienten. Vi har dagliga reflektioner tillsammans och ibland kommer prästen och är med. För att kicka igång dagen börjar vi med morgonjympa. Vi har ett nära samarbete med vår mottagning och som sjuksköterska finns möjlighet att rotera mot vår dagvård om intresse finns.

Som nyanställd sjuksköterska har du introduktion på 6-7 veckor, du går då tillsammans med erfarna kolleger. Du deltar även i regionens introduktionsår. Vi har önskeschema i ISP och som det är nu behöver du inte jobba natt, om du själv inte önskar det. Vi har ett generöst friskvårdsbidrag och du får avgiftsfritt nyttja regionens fina gym.

Vi vill jättegärna ha fler kollegor till oss. Jag, Linda som blir din chef, har jobbat på avdelningen i över 15 år och jag älskar mitt jobb här. Jag brinner för vår avdelning, våra patienter och för att du ska trivas på jobbet.


Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska. Det är såklart meriterande om du har erfarenhet inom yrket men är inget krav.

Som person är du strukturerad och har en god samarbetsförmåga. Eftersom arbetsbelastning och tempo snabbt kan förändras så är det bra om du är stabil och har en förmåga att bibehålla ditt lugn i stressade situationer.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, heltid, tjänstgöringsgrad kan diskuteras. 

Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.


Välkommen med din ansökan senast 12 april 2020.
 

Intervjuer kan ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

Kontaktpersoner

Linda Nyrén
Enhetschef
021 - 17 31 22
Emmely Graje
Vårdförbundet
021-4818608

Liknande tjänster

Ort

Tjänster

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor