Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Sjuksköterskor till AH-teamet, Västmanlands sjukhus Köping

Refnr: 20180326


Brinner du för sjuksköterskeyrket och vill arbeta hos oss på Köpings sjukhus? Då är det kanske dig vi söker till vårt AH-team.

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.


Arbetsbeskrivning

Som sjuksköterska i AH-teamet (avancerad hemsjukvård) arbetar du med hembesök till patienter i Köping-Arboga-Kungsör-området. Besök sker efter behov, men även planerade besök med specifika medicinska insatser.


Om arbetsplatsen

Medicinkliniken Köping har 84 internmedicinska vårdplatser fördelat på tre vårdavdelningar med olika medicinska inriktningar som kardiologi, blod-, mag-, tarm- samt akut strokeenhet med rehabilitering. Vi har också medicinsk akutmottagning, hjärtintensivavdelning och dialysmottagning. Medicinmottagningen har förutom läkarmottagning flera specialiserade sjuksköterskemottagningar. Arbetsterapeuter, kuratorer och fysioterapeuter är samlade i Rehabenheten.

Medicinkliniken kommer som ett led i fortsatt utveckling av verksamheten att inrätta nya vårdplatser med inriktning mot ortopedisk-geriatrisk rehabilitering, palliativ vård och även annan medicinsk rehabilitering/eftervård med inriktning på multisjuka äldre patienter. Kopplat till avdelningen kommer också uppstart av en avancerad hemsjukvård att ske för att erbjuda patienter i livets slutskede möjligheten att bo kvar i det egna hemmet.


Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Det är meriterande om du har erfarenhet från onkologi eller palliativ vård. Du som söker ska ha goda kunskaper i svenska för att kunna kommunicera med såväl patienter som kollegor, förstå andra och själv göra dig förstådd. Vi söker dig som är trygg, stabil och har självinsikt och kan skilja på det personliga och professionella. Du har lätt att anpassa dig till nya omständigheter och kan snabbt ändra synsätt och förhållningssätt. Vidare arbetar du bra med andra människor och lyssnar, kommunicerar på ett konstruktivt sätt. Du planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt och är lugn och kontrollerad i stressituationer eller pressade situationer. Rollen som sjuksköterska ställer även krav på din förmåga att leda och motivera annan omvårdnadspersonal för att tillsammans skapa en god arbetsmiljö och erbjuda en kvalitativ vård.


Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, heltid.

Vi söker primärt dig som vill arbeta dag eller roterande natt/dag.

Tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast 30 maj 2018

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt!

Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju.

Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Vi samarbetar med "Västra Mälardalen i samverkan". Besök deras hemsida, vastramalardalen.se, för att få information om Köping och vilket stöd de kan ge till dig och din respektive vid en flytt till vår stad eller KAK-området.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Kontaktpersoner

Christina Gehlin
Enhetschef
0221-263 47

Cecilia Stoor
Vårdförbundet
021-10 41 67

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor