Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Sjuksköterskor och skötare för sommarvikariat till Vuxenpsykiatrisk mottagning Köping

Refnr: 20190305

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 

Arbetsuppgifter

För mottagning vanliga uppgifter. Patientarbete både på mottagning och hembesök. Samtal, telefonrådgivning, teamarbete,

medicinhantering, vårdplaner, samverkan och arbeta som fast vårdkontakt.

 

Vuxenpsykiatri Västmanland Köping är uppdelad i två likvärdiga mottagningar, Vuxenpsykiatriskmottagning 1 och 2.

Patientgrupperna består av alla tillhörande specialistpsykiatrins diagnoser.

 

Mottagningarna i Köping vänder sig till patienter med psykisk ohälsa som kräver specialistvård. Här arbetar läkare, sjuksköterskor, kuratorer, psykologer, skötare, arbetsterapeuter samt administrativ personal, totalt ca 30 medarbetare.
På mottagningen pågår utvecklingsarbete vad gäller tillgänglighet, effektivitet och behandlingsformer för våra patienter.

 

Köping är beläget vid Mälarens västra strand med pendelavstånd från övriga städer i Mälardalen och Örebro. Mottagningen ligger vid Köpings sjukhus med endast tre minuters promenad från järnvägsstationen.

 

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska eller skötarutbildning. Har du som sjuksköterska vidareutbildning med psykiatriinriktning är det en merit. Det är en merit om du tidigare har arbetat med personer med psykiatriska diagnoser och meriterande med erfarenhet av mottagningsarbete. Vi ser gärna att du har kunskap i systemen Cosmic och SIP/Prator.

Du är en trygg och stabil person med stor självinsikt. Du lyssnar, kommunicerar och för diskussioner på ett konstruktivt vis. För att trivas i arbetet behöver du även kunna arbeta självständigt, ha ett gott omdöme och en empatisk förmåga. Du organiserar och prioriterar ditt arbete effektivt.

 

Anställningsvillkor

Semestervikariat från juni till september, heltid.

 

Välkommen med din ansökan senast 8 maj 2019

 

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Utdrag från polisens belastningsregister kommer att begäras innan en eventuell anställning. Vi säger nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Kontaktpersoner

Julia Fosstveit
Enhetschef
0221-26376

Jan Regedantz-Valentin
Enhetschef
0221-26559

Harriet Lindqvist
Vårdförbundet
021-10 41 62

Per Holmdahl
Kommunal
021-17 58 10

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor