Sjuksköterskor för timanställning till Resursenheten, Västerås

Refnr: 20190202

Är du intresserad av att prova arbetet som sjuksköterska inom Region Västmanland? Kanske har du tidigare arbetat i Regionen men har i dag en annan arbetsgivare men önskar hålla dig uppdaterad i sjukhusvården? Eller har du bytt yrkeskarriär helt men önskar bibehålla din kompetens? Kanske bor du i ett annat län men är intresserad av vår region? Vi söker nu sjuksköterskor för timanställningar, och kanske är det just dig vi söker!

Som timanställd sjuksköterska lägger du själv in när du är tillgänglig för arbete och bokas därefter in efter våra kunders behov. Du får naturligtvis den upplärning du behöver för att komma in i arbetet på den/de enheter du kan komma att arbeta på.

Vi erbjuder våra kunder kvalificerad resursförstärkning på Västerås sjukhus vid korttidsfrånvaro. Resursenheten är regionens interna bemanningsservice och vårt uppdrag är att erbjuda kompetenta sjuksköterskor, undersköterskor och medicinska sekreterare till regionens verksamheter. Inom verksamheten finns även den interna patienttransporten som avlastar vården och ger mer tid till patienterna.

Hos oss välkomnas du till ett team med bra sammanhållning och en arbetsplats där du som medarbetare är viktig för oss. Du har din chef nära till hands som du alltid kan vända dig till med frågor eller om du bara vill prata en stund om din dag.

Som anställd deltar du som sjuksköterska i samma utbildningar som övrig vårdpersonal inom regionen. Det innebär att vi kan erbjuda våra kunder personal med hög kompetens.

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som har arbetat minst två år i yrket. Du behöver ha bra kunskaper i det svenska språket eftersom du kommer att arbeta i en roll där du möter mycket människor. Övriga språkkunskaper är meriterande. Om du har erfarenhet från akutsjukvård eller har kunskaper i journalsystemet Cosmic är det en fördel.

I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid hur du är som person och söker dig som är trygg i din arbetsroll och som brinner för vården lika mycket som vi. För att passa hos behöver du vara flexibel och ha förmåga att arbeta självständigt. Det här är ett arbete som präglas av samarbete, variation och av fartfyllda situationer som ibland kommer utmana din förmåga att behålla ditt lugn och fokus.

Anställningsform: Timanställning

Välkommen med din ansökan senast 14 april 2019

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Titta gärna på vår informationsfilm: https://www.youtube.com/watch?v=7qLByHRP6mY&t=1s%E2%80%8B Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Ulrica Sundström
Enhetschef