Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Sjuksköterska/Distriktssköterska till Skinnskatteberg vårdcentral

Refnr: 20200011

Vi söker dig som vill arbeta på en liten vårdcentral där allt kan hända, från smått till akuta ärenden. Här kommer du nära dina patienter. Välkommen med din ansökan!

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

Arbetsuppgifter

Vårdcentralen är en liten enhet där dina arbetsuppgifter kommer att vara mycket varierande och innefatta bland annat patientarbete i öppenvård, BVC, mottagningsarbete med egen bedömning av patienter, läkemedelshantering samt förskrivning av vissa läkemedel och hjälpmedel, assistans på läkarmottagning, telefonrådgivning, provtagning, hälsofrämjande arbete och en del administrativa uppgifter. Du kommer att arbeta såväl självständigt som i team med övriga personalkategorier på vårdcentralen. Förbättringsarbete ingår som en viktig del i det dagliga arbetet.


Om arbetsplatsen

Skinnskatteberg vårdcentral drivs som intraprenad och är en av 12 vårdcentraler som ingår i intraprenaden. Intraprenad innebär att verksamheten är en förvaltning men drivs i företagsliknande former, med eget budgetansvar och stor frihet att påverka verksamheten, men att verksamheten fortfarande är en del av Region Västmanland. Intraprenaden styrs via en styrelse. Enheten Nära Vård inom Hälso- och sjukvårdsförvaltningen har uppdraget att vara beställare av primärvård från samtliga vårdcentraler i enlighet med primärvårdsprogrammet.

Inom Intraprenaden arbetar vi med respekt, engagemang, glädje och ansvar för att ge våra patienter den bästa primärvården i länet. Vi är en verksamhet som kontinuerligt satsar på att utveckla och utbilda oss. Vi satsar på utveckling av digitala verktyg för att öka tillgängligheten för våra medborgare och för att effektivisera arbetet på våra arbetsplatser.

Skinnskatteberg vårdcentral är en liten och väl fungerande enhet med ca 3.800 listade patienter, en blandning av ortens gamla befolkning, inflyttade barnfamiljer och landsbygdsbefolkning. Man vill kunna söka på hemmaplan för alla sjukdomar och skador, man uppskattar och värnar om sin vårdcentral. Enheten har en stabil personalgrupp med ett mycket gott samarbete. Här finns diabetes- och astma/kolmottagning samt fysioterapeut, arbetsterapeut, dietist, barnmorska, BVC, kurator och en rehab-koordinator. Skinnskattebergs kommun sköter hemsjukvården.

Vi vill att du ska trivas, må bra och utvecklas med oss på Skinnskatteberg VC vårdcentral och därför verkar vi för att erbjuda

  • Stimulerande och meningsfulla arbetsuppgifter.
  • En arbetsplats där du får vara en del av vårdcentralens utveckling.
  • Stöd i din yrkesroll av chefer och kollegor.
  • Möjlighet till kompetensutveckling.
  • Fördelaktiga personalförmåner, läs mer här


Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning i Öppen Hälso- och sjukvård. Meriterande är erfarenhet av arbete som distriktssköterska och arbete på vårdcentral. Goda datakunskaper krävs och erfarenhet av journalsystemet Cosmic är meriterande då vi arbetar i det systemet. Du behärskar svenska språket i såväl tal som skrift.

Du som söker är trygg och stabil i din profession, lugn och kontrollerad i stressade situationer. Andra viktiga egenskaper är att du är empatisk och har lätt för att samarbeta med andra. För dig är det också viktigt att sätta patienten i centrum. Du är väl strukturerad i ditt arbete, tar ansvar för dina arbetsuppgifter, fokuserar på rätt saker och bidrar till ett positivt arbetsklimat samt till verksamhetens utvecklingsarbete.


Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, heltid. Arbetstid: dagtid, vardagar. Tillträde enligt överenskommelse.


Välkommen med din ansökan senast 29 januari 2020!


Intervjuer kan ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

 

Kontaktpersoner

Lena Alexandersson
Verksamhetschef
072-572 48 88
Sofia Enbom
Enhetschef
0223-471 14
Harriet Lindqvist
Vårdförbundet
021-10 41 62

Liknande tjänster

Ort

Tjänster

Tjänst Ort Publiceringsdatum
Distriktssköterska/ Sjuksköterska till Hallstahammar-Kolbäck vårdcentral Hallstahammar 2020-01-07

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor